Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015

Σήμερα η 3η αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας προς τους πρόσφυγες της Ειδομένης από την Κ & Ν Ευθυμιάδης

Σήμερα η 3η αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας προς τους πρόσφυγες της Ειδομένης από την Κ & Ν Ευθυμιάδης

2015 EFTHIMIADIS 80xronia leaf with degradeshadow cut 144

Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που περνούν τα θαλάσσια και ηπειρωτικά σύνορά μας με προορισμό την βόρεια Ευρώπη, συνωστίζονται, περιμένοντας την σειρά τους, στα βόρεια σύνορά μας και ειδικά στην περιοχή της Ειδομένης. Σήμερα πραγματοποιήθηκε και 3η αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας προς τους πρόσφυγες της Ειδομένης από την Κ&Ν Ευθυμιάδης.

Δύο ακόμη αποστολές έχουν ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Η πρώτη στις 05 Οκτωβρίου με αποστολή 33ων μεγάλων κιβωτίων και η δεύτερη στις 09 Οκτωβρίου, με συγκεκριμένα είδη που ζητήθηκαν κατά την πρώτη αποστολή και πιο συγκεκριμένα παστέλια, μπάρες δημητριακών, μπανάνες, βρεφικές κουβερτούλες, αδιάβροχα καθώς και πάνω από 400 βρασμένα αυγά.

Οι ανάγκες είναι πολλές ακόμη, κυρίως σε τρόφιμα και είδη χειμερινής ένδυσης. Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι των εταιρειών Ευθυμιάδη καθώς και η Διοίκηση του Ομίλου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν κάποια από αυτά, δίνοντας σε όλους αυτούς που έχουν ανάγκη έστω κάποια βοήθεια.
Αρκετές μεγάλες σκηνές έχουν στηθεί για την προστασία των προσφύγων για την αποφυγή της βροχής και του κρύου, καθώς και χημικές τουαλέτες.

Τρόφιμα, βρεφικά και παιδικά είδη, είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής, αδιάβροχα, κουβέρτες, ρούχα διαχωρισμένα σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά, φαρμακευτικό υλικό, συσκευάστηκαν και μεταφέρθηκαν και σήμερα από εθελοντές εργαζόμενους του Ομίλου Ευθυμιάδη και διοχετεύτηκαν στους πρόσφυγες από τον Ελληνικό ερυθρό Σταυρό, υπό την επίβλεψη της ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε.

Οι πρόσφυγες που κατά την πλειοψηφία τους είναι οικογενειάρχες και άνθρωποι με αξιοπρέπεια, περιμένουν υπομονετικά την σειρά τους, έτσι ώστε ανά ομάδες να περπατήσουν μέχρι τα Σκοπιανά σύνορα και εκεί να συνεχίσουν το κοπιαστικό ταξίδι προς τις βορειοευρωπαϊκές χώρες με τρένα, λεωφορεία ή ακόμη και με τα πόδια.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί...

 1η αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας

 

Prosfiges1  Prosfiges2   

Prosfiges4  Prosfiges5  Prosfiges6  Prosfiges7  Prosfiges3

 

 2η αποστολή Ανθρωπιστικής Βοήθειας

 

Prosfiges8  Prosfiges9  Prosfiges13

 Prosfiges12  Prosfiges10  Prosfiges11

 

 logo gr

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας