Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ηχηρή παρουσία στην εκδήλωση της Anthesis EΠΕ για τον έλεγχο της Τuta absoluta

ANTHESIS
Ηχηρή παρουσία στην εκδήλωση της Anthesis EΠΕ για τον έλεγχο της Τuta absoluta

Η παρουσίαση της ANTHESIS ΕΠΕ στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία στις αρχές του Σεπτέμβρη στο συνεδριακό χώρο Αpollon Palace στην Ιεράπετρα όπου συζητήθηκαν οι νέες μέθοδοι καταπολέμησης της Tuta absoluta.

Μίλησαν ο κύριος Θοδωρής Ρουσιάκης Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος και o κύριος Σπύρος Κάβουρας (Key Account Manager South East Europe & Middle East) από την Bioline Agrosciences.

Επίσης παρευρέθηκε και ο κύριος Federico Garcia (Commercial Manager MED & LATAM). 

Τονίστηκε ότι ο απώτερος στόχος της  Anthesis EΠΕ είναι η αποτελεσματική προστασία και ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγής, πάντα προς όφελος του παραγωγού.

2

H Anthesis ΕΠΕ, σχεδιάζοντας τα προγράμματα δίνει έμφαση στην καταπολέμηση και διαχείριση όλων των ενδεχόμενων προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, όπως  μυκητολογικά, εντομολογικά καθώς και προβλήματα θρέψης, με έμφαση στον κυριότερο εντομολογικό εχθρό την Tuta absoluta.

Εκτός των άλλων, επιτυγχάνεται η διατήρηση της ωφέλιμης πανίδας στο περιβάλλον, η διαχείριση και αποφυγή μακροπρόθεσμα της ανθεκτικότητας εχθρών σε Φυτοπροστατευτικά Προϊόντα καθώς και η μείωση και ο έλεγχος της υπολειμματικότητας των χημικών δραστικών ουσιών.


 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία Anthesis – τηλ. 210 8012367 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Anthesis final logo 2017

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας