Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Εντυπωσιακά νέα για το Amino 16 και την ευεργετική του επίδραση στην καλλιέργεια της ελιάς με μια κορυφαία διεθνή διάκριση!

EBYΠ - Δελτίο Τύπου
Εντυπωσιακά νέα για το Amino 16 και την ευεργετική του επίδραση στην καλλιέργεια της ελιάς με μια κορυφαία διεθνή διάκριση!

Tο Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου των Χανίων συμμετείχε στο πρόσφατο διεθνές επιστημονικό συνέδριο OLIVEBIOTEC 2018 Seville/October 15th-19th, για τη διαχείριση της ελιάς, τη βιοτεχνολογία και τη γνησιότητα των προϊόντων της.

Το poster με τίτλο "Μελέτη της επίδρασης του Amino 16 στην ανθοφορία, την καρπόδεση και την παραγωγή καρπού και ελαιολάδου σε ελαιόδεντρα ποικιλίας Κορωνέικη", το οποίο παρουσιάστηκε από τον αναπληρωτή Διευθυντή του Ινστιτούτου κ. Γιώργο Ψαρρά, βραβεύτηκε ως το καλύτερο poster στην θεματική κατηγορία "Λίπανση της Ελιάς"!

olivebiotec 2

Περισσότερα για την συγκεκριμένη μελέτη και τις εφαρμογές του Amino 16 στην ελιά και στις υπόλοιπες καλλιέργειες μπορείτε να βρείτε στο www.evyp.gr  στην ενότητα Έρευνες-Έντυπα.

EVYP WHITE

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας