Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022

Revyona SC - Η νέα τριαζόλη που θα κάνει τη διαφορά!

BASF
Revyona SC - Η νέα τριαζόλη που θα κάνει τη διαφορά!

Η BASF καινοτομεί και λανσάρει στην ελληνική αγορά το νέο μυκητοκτόνο Revyona® SC με έγκριση σε καλλιέργειες όπως μηλοειδή, πυρηνόκαρπα και αμπέλι. Η νέα τριαζόλη Revysol® (mefentrifluconazole), προσφέρει προστασία από κύριες μυκητολογικές ασθένειες και ήρθε για να κάνει τη διαφορά!

Με βάση τη νέα τριαζόλη Revysol ® (mefentrifluconazole), το Revyona ® SC ήρθε να συμπληρώσει το ισχυρό χαρτοφυλάκιο της BASF και να προσφέρει προστασία από κύριες μυκητολογικές ασθένειες όπως φουζικλάδιο, ωίδιο, μονίλια, αλτερνάρια και μαύρη σήψη.

Είναι μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση ενός ευρέως φάσματος μυκητολογικών ασθενειών σε διάφορες καλλιέργειες.

Τρόπος δράσης Revysol®

Βλέποντας τη δοµή του Revysol ® στο χώρο, παρατηρούµε ότι η τριαζόλη βασίζεται σε µια χηµική δοµή ισοπροπανόλης, και αυτό αποτέλει την απόλυτη καινοτοµία! Αυτή η µοναδική χηµική δοµή επιτρέπει στο µόριο να αλλάζει εύκολα διαφορετικές διατάξεις να "διπλώνεται" και να "ξε-διπλώνεται" µέσα στο χώρο. Αν και Revysol® ανήκει στην κατηγορία των τριαζολών έχει ένα μοναδικό τρόπο δράσης που ξεχωρίζει. Η νέα δραστική Revysol ® χάρη στον ευέλικτο και δυναµικό δακτύλιο προσδένεται αποτελεσµατικότερα στο ένζυµο στόχο σε σχέση µε τις κοινές τριαζόλες δίνοντας υψηλότερο και άµεσο έλεγχο της ασθένειας.

Η υπεροχή της νέας δραστικής Revysol ® (mefentrifluconazole), δημιούργησε το μοναδικό Revyona® SC. To Revyona ® SC μόλις ψεκαστεί προσκολλάται στη φυλλική επιφάνεια, διεισδύει γρήγορα προσπερνώντας την εφυμενίδα και την επιδερμίδα και φτάνει στο παρέγχυμα.

Όταν φτάσει στο παρέγχυμα κινείται αργά και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια δράσης ενάντια στις ασθένειες. Χάρη στη διελασματική του κίνηση το Revyona® SC δρα ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες, όπως χαμηλές θερμοκρασίες ή/και βροχόπτωση.

Τέλος, η ευελιξία της χρήση του, από την έναρξη της καλλιεργητικής σεζόν έως και κοντά στη συγκομιδή, το καθιστά σημαντικό εργαλείο στα προγράμματα ψεκασμού.

Πλεονεκτήματα του Revyona®

► Εξαιρετική αποτελεσματικότητα χάρη στην μοναδική δομή του Revysol®

► Προληπτική και θεραπευτική δράση

► Μακράς διάρκειας δράση

► Άμεση απορρόφηση από τη φυλλική επιφάνεια

► Υψηλή αντοχή στην έκπλυση από τη βροχή

► Ανεξαρτησία από τις μεταβολές της θερμοκρασίας

► Εύκολη ένταξή του στα προγράμματα ψεκασμού

► Αποτελεί εργαλείο για τη διαχείριση της ανθεκτικότητας

Τεχνική τοποθέτηση του Revyona®

► Τεχνική τοποθέτηση του Revyona® στο μήλο.

 revyona1 1540x866

► Τεχνική τοποθέτηση του Revyona® στο ροδάκινο.

revyona2 1540x866

► Τεχνική τοποθέτηση του Revyona® στο αμπέλι

 revyona ampeli final 1540x866

Για περισσότερες πληροφορίες ανά Καλλιέργειες & Εχθρούς, πατήστε ΕΔΩ


 BASF LOGO GREEN

Video

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας