Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Η Farmacon αναπτύσσει τις τεχνολογικές της αισθήσεις!

Farmacon.gr
Η Farmacon αναπτύσσει τις τεχνολογικές της αισθήσεις!

H Farmacon σας προετοιμάζει για το χωράφι του αύριο, με την νέα εφαρμογή της, το FarmaSense!!

 Η νέα Συμβουλευτική Υπηρεσία  θα λαμβάνεται συνδρομητικά και θα βασίζεται σε σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές όπως είναι:

H ανάλυση δορυφορικών δεδομένων Sentinel 2 σε σχεδόν πραγματικό χρόνο και η αυτοματοποιημένη δημιουργία σύνθετων τηλεπισκοπικών  δεικτών παρακολούθησης της καλλιέργειας

✔ Η καταγραφή παραμέτρων περιβάλλοντος μέσω σύγχρονων αισθητήρων,

✔ Η γεωμορφολογική χαρτογράφηση εδαφών σε μεγάλη κλίμακα και ο  σχεδιασμός επεμβατικών πρακτικών βασισμένων στην παραλλακτικότητα των εδαφών (variable rate technologies)

✔ Η αξιοποίηση μετεωρολογικών δεδομένων και μοντέλων πρόγνωσης καιρού για λήψη έγκαιρων αποφάσεων προστασίας κα επέμβασης

✔ Η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας για την αναγνώριση, πρόληψη ή και στοχευμένη επέμβαση σε εντομολογικές ή φυτοπαθολογικές προσβολές για διάφορες καλλιέργειες

✔ Η αξιοποίηση εικόνων από πολύ- και υπερ-φασματικούς δέκτες τοποθετημένων σε UAV  

► Απομακρυσμένη φιλοξενία

► Συνδρομητικό μοντέλο πρόσβασης

Η επιχειρησιακή αυτή λύση αναπτύσσεται από την εταιρεία GET (Geospatial Enabling Technologies) και θα υποστηρίζει την αειφόρο γεωργία και τις ορθές γεωργικές πρακτικές με τη βοήθεια τεχνολογίας αιχμής και καινοτόμων εργαλείων ανάλυσης και οπτικοποίησης της πληροφορίας.

Η εξειδικευμένη αυτή συμβουλευτική υπηρεσία θα συνδυάζεται και με όλα τα εργαλεία που έχει ανάγκη ο σύγχρονος παραγωγός (π.χ. διαχείριση παγίων, ημερολόγιο ενεργειών, ιστορικότητα, δυναμική διασύνδεση με FarmaBase, FarmaLearn, FarmaTools) ώστε στο τέλος της καλλιεργητικής περιόδου να μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη απόδοση, βελτιστοποίηση των εισροών και ποιοτικότερο αποτέλεσμα.

Μείνετε συντονισμένοι...

farmacon logo new

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας