Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Εφαρμόστε το συνδυασμό Spotlight® και Sunset® και απολαύστε μια αποτελεσματική συγκομιδή!

BASF - Σοφία Ζιώγα Υπεύθυνη Καλλιεργειών
Εφαρμόστε το συνδυασμό Spotlight® και Sunset® και απολαύστε μια αποτελεσματική συγκομιδή!

Ο συνδυασμός Spotlight® και Sunset® αποτελεί μια απο τις σημαντικότερες εφαρμογές για την καλλιέργεια του βαμβακιού, καθώς διευκολύνει τη συγκομιδή.

► Γρήγορη και καθολική αποφύλλωση

 Ομοιόμορφο άνοιγμα των καρυδιών

 Πολύ καλή δράση σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και τύπο εδαφών

 Καλύτερη ποιότητα βαμβακιού, χωρίς υγρασία και ξένες ύλες

Η εφαρμογή του μίγματος Spotlight® και Sunset® οδηγεί στην γρήγορη και καθολική αποφύλλωση της καλλιέργειας του βαμβακιού, καθώς και το ομοιόμορφο άνοιγμα των καρυδιών. Η δράση του συνδυασμού είναι εξαιρετική σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών και τύπο εδαφών, γεγονός που τον καθιστά ευέλικτο. Το αποτέλεσμα είναι μια καλύτερη ποιότητα βαμβακιού, χωρίς υγρασία και ξένες ύλες.

Το Spotlight® και το Sunset® δρουν στη φυσιολογία του φυτού με διαφορετικούς τρόπους που μαζί έχουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός εφαρμόζεται στο φύλλωμα όταν το ποσοστό των ανοιγμένων καρυδιών είναι τουλάχιστον το 40-50% του συνόλου και το 70% των καρυδιών είναι φυσιολογικά ώριμα.Το Sunset προάγει την παραγωγή αιθυλενίου, το οποίο είναι φυτική ορμόνη γήρανσης και επιταχύνει την ωρίμανση, με αποτέλεσμα την προώθηση του ανοίγματος των καρυδιών και την αποφύλλωση. Από την πλευρά του, το Spotlight επιδρά στις φωτοχημικές διεργασίες του φυτού και οδηγεί σε άμεση αποφύλλωση δια της επαφής παρεμποδίζοντας την δράση του ενζύμου οξειδάση του πρωτοπορφυρογόνου.

Μάθετε περισσότερα για το συνδυασμό Spotlight® και Sunset® και απολαύστε μια αποτελεσματική συγκομιδή.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από κάθε χρήση. Δείτε τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα.

BASF LOGO GREEN

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας