Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021

Τρία νέα υβρίδια καλαμποκιού DEKALB έρχονται το 2022 από την Bayer Ελλάς

Bayer Ελλάς
Τρία νέα υβρίδια καλαμποκιού DEKALB έρχονται το 2022 από την Bayer Ελλάς
Η Bayer πιστή στην αποστολή της «Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή» συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων στη Γεωργία, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους φυσικούς πόρους και το περιβάλλον.

Έτσι, με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης να βρίσκονται στο επίκεντρο των προσφερόμενων λύσεων της εταιρείας στα γεωργικά συστήματα παραγωγής και έχοντας ως γνώμονα την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεισφοράς της στην επιτυχία του Έλληνα παραγωγού, η Bayer Ελλάς θα ξεκινήσει τη διανομή τριών νέων υβριδίων καλαμποκιού DEKALB από το 2022.

«Συνδυάζοντας τις κορυφαίες δυνατότητες των υβριδίων DEKALB με το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο φυτοπροστασίας στην καλλιέργεια του καλαμποκιού καθώς και την τελευταία λέξη της ψηφιακής γεωργίας με το Climate FieldView™, προσφέρουμε στον παραγωγό τη δυνατότητα  να αναπτύξει κορυφαίες αποδόσεις» αναφέρει ο κος Γρηγόρης Μοσχόπουλος, Head of Field Activation & Marketing Operations, του τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς,  

corn

Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στην ανάγκη για βιώσιμη γεωργία και μετατρέποντας καινοτόμες ιδέες σε εξατομικευμένες λύσεις και για τον παραγωγό καλαμποκιού, η Βayer Ελλάς επιδιώκει τη βελτίωση των γεωργικών πρακτικών για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις και στην καλλιέργεια του καλαμποκιού με βιώσιμο τρόπο.


bayer logo

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας