Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018

H "βοήθεια" της Emphyton για τα άσπερμα σταφύλια

Emphyton
H "βοήθεια" της Emphyton για τα άσπερμα σταφύλια

Ο ρόλος της Θρέψης στα παθογόνα και στη βελτίωση απόδοσης και ποιότητας... Τα θρεπτικά στοιχεία συμμετέχουν ποικιλοτρόπως στην ανάπτυξη και αποδοτικότητα των φυτών.

Παράλληλα, συμβάλλουν και στην ικανότητα των φυτών να αμύνονται ταχέως σε προσβολές παθογόνων μικροοργανισμών.

Αυτής της φιλοσοφίας είναι και τα προϊόντα της Emphyton.

EMPHYTON STAFYLI 6

✔ GROWING AM

Το GROWING AM είναι ένας βιοδιεγέρτης εδάφους και φυλλώματος με βάση πλήρη αμινοξέα, υψηλή συγκέντρωση ενεργού φωσφόρου, ιχνοστοιχείων (Fe, Mn, Zn, B, Mo) και οργανικής ουσίας, καθώς και ρυθμιστής pH ψεκαστικών διαλυμάτων.

Μπορεί να συνδυαστεί και με φυτοπροστατευτικά προϊόντα αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα τους, λόγω των αμινοξέων.

Βελτιώνει την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, την ανθοφορία και την πρόληψη διατροφικών ελλείψεων στα φυτά, επιτυχγάνοντας καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα στις καλλιέργειες.

EMPHYTON STAFYLI 2.1

✔ BS – 95

Το BS-95 είναι ένας βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας φυτικής προέλευσης με μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία, ειδικά σχεδιασμένος για να αυξήσει την ποιότητα της παραγωγής και την ποσότητα αυτής, με την επίτευξη γρήγορης κυτταροδιαίρεσης, σωστής καρπόδεσης και κατ’επέκταση καρποφορίας. Δεδομένης της άριστης αναλογίας των θρεπτικών που περιέχει, ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απαιτήσεις του άνθους και του καρπιδίου. Στόχος του προϊόντος είναι η ισορροπημένη ανάπτυξη του φυτού προωθώντας την αύξηση των καρποφόρων οργάνων, την ομοιομορφία τους, το μέγεθος τους και το βάρος αυτών.

Στα άσπερμα σταφύλια αξίζει να σημειωθεί, το μέγεθος, η ομοιομορφία των τσαμπιών – ρογών που επιτυγχάνει καθώς και η αύξηση της μετασυλλεκτικής συντηρησιμότητας τους, παρατείνοντας την εμπορική περίοδο.

EMPHYTON STAFYLI 4

✔  Trichoquel Engorde

To Trichoquel Engorde είναι ένα σκεύασμα θρέψης με οργανικά-μεταλλικά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυκιών και χημικές ενώσεις μακροστοιχέιων και ιχνοστοιχείων, σχεδιασμένο για διαφυλλική χρήση, αλλά και ως συμπλήρωμα βασικής ή επιφανειακής λίπανσης. 

Χαρακτηρίζεται από υψηλό περιεχόμενο σε φυσικές κυτοκινίνες και μπεταΐνες προερχόμενες από κρέμες άλγεων, από φώσφορο, κάλιο και ιχνοστοιχεία.

Η εξαιρετική σύνθεση του προϊόντος, ενισχύει το ρυθμό της κυτταροδιαίρεσης, της παραγωγής πρωτεϊνών και υδατανθράκων στο φυτό, καθώς και τη διόγκωση των καρπών.

Το Trichoquel Engorde, αυξάνει την ποιότητα και την ομοιογένεια των παραγόμενων προϊόντων.

Το προϊόν συστήνεται στα άσπερμα σταφύλια όπου το μήκος, το πάχος και το άνοιγμα του τσαμπιού, καθώς και η διάμετρος και το βάρος των ρογών, είναι πολύ σημαντικά.

EMPHYTON STAFYLI 3

pinakas synthesis proiontwn emphyton bambaki


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους γεωπόνους της εταιρίας ή επισκεφθέιτε το site της Emphyton πατώντας ΕΔΩ

logo

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας