Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022

PHOTOX: ολοκλήρωσης εγκατάστασης πιλοτικής μονάδας στον Σταθμό Επεξεργασίας Αποβλήτων της εταιρείας Κ.Ν.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ

PHOTOX: ολοκλήρωσης εγκατάστασης πιλοτικής μονάδας στον Σταθμό Επεξεργασίας Αποβλήτων της εταιρείας Κ.Ν.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
Οι εναλλακτικές τεχνολογίες του έργου PHOTOX βασίζονται στην ηλεκτροχημική επεξεργασία των αποβλήτων σε συνδυασμό με την επιτόπια παραγωγή ισχυρών οξειδωτικών μέσων παρουσία υπεριώδους ακτινοβολίας.

Η σχεδόν μηδενική χρήση χημικών και η παραγωγή μηδενικών δευτερογενών αποβλήτων καθιστούν τις υπό διερεύνηση τεχνολογίες ιδιαίτερα ελκυστικές για πρακτική εφαρμογή.

Τίτλος έργου:

"Ανάπτυξη Καινοτόμου Συστήματος Προηγμένης Φωτοχημικής Οξείδωσης Μη Βιοδιασπάσιμων Οργανικών Υλικών σε Υγρά Βιομηχανικά Απόβλητα" με κωδικό ΠΣΚΕ Τ1ΕΔΚ-04456 και κωδικό ΟΠΣ 5030608

Στο έργο PHOTOX συμμετέχουν:

  το Εργαστήριο Φυσικών Πόρων και Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας (ΕΦΕΜ) του Ινστιτούτου Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων (ΙΔΕΠ) του ΕΚΕΤΑ,

  η τεχνική εταιρεία ΤΕΜΑΚ Α.Ε.Τ.Ε.

  η Κ & Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ

TAYTOTHTA ERGOY

Αντικείμενο το έργου 

Η έρευνα και ανάπτυξη εναλλακτικών συστημάτων H2O2/UV-C με σαφή καινοτόμα χαρακτηριστικά, για την αποτελεσματική επεξεργασία υγρών βιομηχανικών αποβλήτων που εμπεριέχουν τοξικά και μη βιοδιασπώμενα οργανικά συστατικά.

Στόχος του έργου

Κλιμάκωση μεγέθους σε βιομηχανική κλίμακα μιας ολοκληρωμένης και ελκυστικής για τη βιομηχανία πρακτικής λύσης για επεξεργασία υγρών βιομηχανικών αποβλήτων.

PROKLHS KAINOTOMIA

Πιλοτικές δοκιμές επεξεργασίας υγρών αποβλήτων της K&Ν Ευθυμιάδης ΑΒΕΕ

TEXNOLOGIA PHOTOX

MHXANHMATA

EGKATASTASEIS

MEETING


Το έργο PHOTOX υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΙΑΝΟΤΟΜΩ και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

ESPA

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας