Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Εξαγορά της BIOLINE Syngenta από την INVIVO

Εξαγορά της BIOLINE Syngenta από την INVIVO

Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα, στην έδρα της Anthesis, μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τους νέους ιδιοκτήτες της Bioline Agrosciences, πρώην Syngenta Bioline, που πλέον ανήκει στον Γαλλικό Όμιλο In Vivo.

Η επένδυση του 30% της κερδοφορίας σε έρευνα και ανάπτυξη, η ευελιξία της νέας ιδιοκτήτριας εταιρίας καθώς και η αμεσότητα με τους πελάτες σε όλα τα επίπεδα, δημιουργούν ένα αίσθημα σταθερής ανάπτυξης και συνέχειας των ωφελίμων και στην Ελληνική Αγροτική Παραγωγή.

Η Invivo, μέσω της εταιρείας Invivo Agroscience, υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση της Bioline, θυγατρική εταιρεία της Syngenta.

Με πολυετή πείρα στον βιολογικό έλεγχο εχθρών η Bioline (η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή και στο Marketing προϊόντων βιολογικού ελέγχου και συγκεκριμένα μακρο οργανισμών που δρουν εναντίον εχθρών-εντόμων των φρούτων, λαχανικών και ανθοκομικών) και η Biotop (θυγατρική εταιρεία της Invivo- η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή του ωφελίμου εντόμου trichogramma και ωά του εντόμου ephestia), ενώνοντας τις δυνάμεις τους πρόκειται να συμβάλλουν σημαντικά και αποτελεσματικά στις υψηλές απαιτήσεις της αναπτυσσόμενης αγοράς.

eksagora

Φωτογραφία: Ο ιδιοκτήτης της Anthesis ΕΠΕ, Κομιανός Γιώργος με τον Γάλλο Γενικό Διευθυντή της Biotop-Bioline Agrosciences, Philippe Hamelin, τον Τεχνικό Διευθυντή Bioline Υπεύθυνο για την Ελλάδα, Federico Garcia και τον Τεχνικό Διευθυντή της Anthesis, Κάβουρα Σπύρο.

 

Δείτε το Δελτίου Τύπου

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας