Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

«Έπεσαν» οι υπογραφές παραχώρησης στην ΑΓΡΙΤΕΞ του ομίλου Ευθυμιάδη, για το γεωθερμικό της Ν. Κεσσάνης

«Έπεσαν» οι υπογραφές παραχώρησης στην ΑΓΡΙΤΕΞ του ομίλου Ευθυμιάδη, για το γεωθερμικό της Ν. Κεσσάνης

Στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης στην Ξάνθη, υπεγράφη την Τρίτη η εκμίσθωση του Γεωθερμικού Πεδίου της Νέας Κεσσάνης μετά τη διαγωνιστική διαδικασία που ολοκληρώθηκε το Δεκέμβρη.

Το δικαίωμα διαχείρισης του βεβαιωμένου γεωθερμικού πεδίου παραχωρήθηκε στην ΑΓΡΙΤΕΞ του ομίλου Ευθυμιάδη και οι υπογραφές «έπεσαν» για τη μίσθωση.

Εκ μέρους του Δημοσίου υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νικήτας Φρακισκάκης ενώ εκ μέρους του ομίλου Ευθυμιάδη, παραβρέθηκε ο Ευθύμης Ευθυμιάδης και υπέγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΡΙΤΕΞ Βασίλης Χάιτας.

Είναι η δεύτερη μεγάλη επένδυση που γίνεται, μετά από αυτή στο πεδίο του Ερασμίου στον κρίσιμο για την περιοχή τομέα της εκμετάλλευσης της Γεωθερμίας.

Παρόντες ήταν επίσης ο Υπεύθυνος Υδατικών πόρων της αποκεντρωμένης Διοίκησης Χαράλαμπος Χρυσοχοίδης αλλά και εκπρόσωποι των τοπικών βουλευτών.

geothermiko pedio1

Πηγή: Xanthi2.gr

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας