Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

«Η κερασιά και η καλλιέργεια της», ένα αποκύημα μελέτης, γνώσης και εμπειρίας.

«Η κερασιά και η καλλιέργεια της», ένα αποκύημα μελέτης, γνώσης και εμπειρίας.

Ένα πολύτιμο εργαλείο και ανεκτίμητο βοηθό για όσους εμπλέκονται στην καλλιεργητική διαδικασία της Κερασιάς, μας προσφέρει ο επιστημονικός συνεργάτης της Farmacon, κύριος Κωνσταντίνος Καζαντζής, μαζί με τον Συνεργάτη του κύριο Ιωάννη Χαρίση.

Το βιβλίο τους, με τίτλο «Η Κερασιά και η Καλλιέργεια της», αποτελεί αποκύημα μελέτης, γνώσης και εμπειρίας που αποκτήθηκαν έπειτα απόkerasia την μακρά επιστημονική και καλλιεργητική απασχόληση με το αντικείμενο. Είναι η πρώτη πλήρης μονογραφία που εκδίδεται στη χώρα μας για την Κερασιά, με την συγγραφή του να εκδηλώνει το αίσθημα της υποχρέωσης προς τον αγροτικό κόσμο της χώρας, αφού τους παρέχει τη δυνατότητα να έχουν στα χέρια τους ένα «εργαλείο», μια μακρά επιστημονική, εργαστηριακή και τεχνική μελέτη, συσσωρευμένης γνώσης και εμπειρίας.

Οι συγγραφείς και επιστήμονες Κωνσταντίνος Καζαντζής, Τεχνολόγος Γεωπόνος με αξιόλογες μελέτες και δημοσιεύεις στο βιογραφικό του, και ο συνεργάτης του Ιωάννης Χαρίσης, ερευνητής του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε., ο οποίος διετέλεσε επί μακρόν Διευθυντής του Ινστιτούτου Φυλλοβόλων Δένδρων, προσφέρουν αυτό το πολύτιμο εργαλείο – βιβλίο σε όλους τους γεωπόνους, ερευνητές, φοιτητές, σπουδαστές, αγρότες, φυτωριούχους, καλλιεργητές της Κερασιάς αλλά και όσους εμπλέκονται στην καλλιεργητική διαδικασία καθώς και σε όλες τις παράπλευρες δραστηριότητες.

Περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα μέχρι σήμερα γνωστά δεδομένα από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία. Αποτελεί λοιπόν ένα οδηγό, ο οποίος διαπραγματεύεται διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν την κερασιά ως φυτικό οργανισμό, την καλλιέργεια της, τις ποικιλίες, τα υποκείμενο, τη φυτοπροστασία, τις λιπάνσεις, τις απαιτούμενες εισροές, τα παραγόμενα προϊόντα και την αξιοποίηση αυτών.

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας