Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022

Η ΕΒΥΠ ΕΕ, χορηγός και μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών, στο Μαϊάμι

ΕΒΥΠ ΕΕ
Η ΕΒΥΠ ΕΕ, χορηγός και μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών, στο Μαϊάμι

Η ΕΒΥΠ ΕΕ, συμμετείχε ως χορηγός και μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η ΕΒΥΠ ΕΕ, η μοναδική επιχείρηση στην χώρα μας που παράγει βιοδιεγέρτες και πρωτοπορεί στον τομέα αυτό στην Ελλάδα, συμμετείχε ως χορηγός και μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Βιοδιεγερτών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

EVYP 1

Στο Συνέδριο συμμετείχαν για λογαριασμό της ΕΒΥΠ, η Αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Ιρίνα Τακά, η οποία πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή ομολογουμένως παρουσίαση της εταιρείας και των βιοδιεγερτών που παράγει, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Παυλίδης που υποδέχθηκε όλους τους επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας στον χώρο του Συνεδρίου και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Λαχανοκομίας του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ κ. Παύλος Τσουβαλτζής ο οποίος παρακολούθησε όλες τις Επιστημονικές Διαλέξεις του Συνεδρίου.
 
EVYP 7
 
Τέλος στα πλαίσια του Συνεδρίου η ΕΒΥΠ παρουσίασε και ένα Poster με θέμα " Πώς το φυτικής προέλευσης αμινοξύ, Amino 16, αυξάνει την απόδοση στην καλλιέργεια των Σιτηρών μειώνοντας ταυτόχρονα τα υπολείμματα νιτρικών στο έδαφος ", που εντυπωσίασε όλους τους επισκέπτες του Παγκόσμιου Συνεδρίου Βιοδιεγερτών.
 

EVYP 6

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας