Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2024

Webinar "Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικοί αγροτικοί συνεταιρισμοί και σενάρια με ορίζοντα το 2035"

ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ
Webinar "Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικοί αγροτικοί συνεταιρισμοί και σενάρια με ορίζοντα το 2035"

Το Ινστιτούτο Αγροτικής Οικονομίας & Κοινωνιολογίας διοργανώνει τη Τετάρτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 το 21ο webinar με θέμα "Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικοί αγροτικοί συνεταιρισμοί και σενάρια με ορίζοντα το 2035" με κύριο ομιλητή το Δρ. Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο, Διευθυντής του ΙΝΑΓΡΟΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Αποσκοπώντας στην ανάδειξη και κατανόηση σημαντικών προβλημάτων της ελληνικής αγροτικής οικονομίας, τον Μάρτιο του 2022 ξεκίνησε μια σειρά δράσεων εξωστρέφειας με τίτλο: «Tα Webinars του ΙΝΑΓΡΟΚ». Εισηγητής του πρώτου διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, Διευθυντής του Ινστιτούτου Αγροτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.
 
Με την ολοκλήρωση 20 επιτυχημένων webinars, τη σκυτάλη παίρνει ξανά ο Διευθυντής του ΙΝΑΓΡΟΚ, αναλύοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικοί αγροτικοί συνεταιρισμοί, καθώς και τα πιθανά σενάρια με ορίζοντα το 2035.
 
Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον συντονισμό και τη συμμετοχή σε διεθνή και εθνικά ερευνητικά προγράμματα,
Με βαθιά γνώση των αγροτικών συνεταιρισμών και της δυναμικής των ομάδων μετά από συνεργασίες με αγροτικούς συνεταιρισμούς σε περισσότερες από τριάντα χώρες και 
Με πολυετή εκπαίδευση στη συστημική σκέψη και τη δυναμική των συστημάτων,
 
την Τετάρτη 23/10/2024, στις 10.00 π.μ. ο Δρ Ηλιόπουλος θα επιχειρήσει να απαντήσει, μεταξύ άλλων, στα παρακάτω ερωτήματα:
 
Ποιες είναι οι κύριες οργανωτικές, διοικητικές, θεσμικές και λειτουργικές προκλήσεις που, σύμφωνα με τους ηγέτες τους, αντιμετωπίζουν σήμερα οι ελληνικοί αγροτικοί συνεταιρισμοί;
 
Ποια είναι τα πιθανά σενάρια για τους ελληνικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς ως το 2035, σύμφωνα με τους ηγέτες τους, και ποιες στρατηγικές σκοπεύουν να υιοθετήσουν οι τελευταίοι για καθένα από αυτά τα σενάρια;
 
Παρακολουθήστε διαδικτυακά την εισήγηση μέσω του προγράμματος Zoom:

Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία στην παρακάτω φόρμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σύνδεσμος παρακολούθησης: 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Meeting ID: 844 9000 8184
Passcode: 077857

Πηγή: ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας