Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Τεχνική ενημέρωση για την θρέψη και λίπανση της πατάτας, από την εταιρία ΓΑΒΡΙΗΛ στο Οροπέδιο Λασιθίου

Τεχνική ενημέρωση για την θρέψη και λίπανση της πατάτας, από την εταιρία ΓΑΒΡΙΗΛ στο Οροπέδιο Λασιθίου

Με μεγάλη επιτυχία στεύθηκε η Τεχνική Ενημέρωση της εταιρίας ΓΑΒΡΙΗΛ, την Δευτέρα 20/4/15 στο Οροπέδιο Λασιθίου. Θέμα της ενημέρωσης ήταν τα «ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ NUTRIMORE ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ», την οποία παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον πλήθος καλλιεργητών της περιοχής.

Η τεχνική ενημέρωση επικεντρώθηκε στην θρέψη της πατάτας και σε προτάσεις λίπανσης της καινοτόμου σειράς NUTRIMORE.

Την παρουσίαση και τεχνική ενημέρωση της εταιρείας ΓΑΒΡΙΗΛ πραγματοποίησαν οι Συριγωνάκης Αντώνης – γεωπόνος υπεύθυνος πωλητής της εταιρείας για την περιοχή και η Καλκούνου Ιωάννα – γεωπόνος υπεύθυνη του Τεχνικού Τμήματος της εταιρείας.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με δύο γεωπονικά καταστήματα της περιοχής, του κύριο Τσαμάνδουρα Νικολάου και του κυρίου Κουμαρτζή Νικολάου.

Οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ, για ειδικά θέματα θρέψης και τις πρακτικές που εξασφαλίζουνgavrihl nutrimore την μεγιστοποίηση των αποδόσεων της ποικιλίας Σπούντα. Άλλωστε η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ παρέχει πλήρη γκάμα λιπασμάτων που μπορεί να καλύψει και την πιο απαιτητική ανάγκη θρέψης.

Η σειρά σταθεροποιημένων λιπασμάτων NUTRIMORE που είναι ενισχυμένα με τον παρεμποδιστή ουρεάσης AGROTAIN παρέχουν την ιδανική λύση τόσο για την βασική όσο και για την επιφανειακή λίπανση της πατάτας.

Εγγυώνται, μηδενικές απώλειες σε άζωτο και ομαλό και παρατεταμένο ρυθμό απόδοσης. Εξισορροπούν βλάστηση με καρποφορία και αυξάνουν τις αποδόσεις της καλλιέργειας.

Στο πλεονέκτημα το αζώτου έρχεται να προστεθεί το πλεονέκτημα τους που αφορά στον φώσφορο. Ο φώσφορος των NUTRIMORE, στους τύπους που περιέχεται είναι 95% υδατοδιαλυτός άρα διαθέσιμος για τα φυτά σε αντίθεση με άλλα λιπάσματα που περιέχουν φώσφορο μόνο 50-70% περιέχοντας ακόμα και αδιάλυτους φωσφορίτες. Σημειωτέων, μόνο ο υδατοδιάλυτος φώσφορος των λιπασμάτων μπορεί να απορροφηθεί από τα φυτά.

Τέλος τα NUTRIMORE δίνουν την δυνατότητα για την επιλογή τύπων με θειϊκό κάλιο, το οποίο και προτείνεται στην καλλιέργεια της πατάτας.
Την ίδια στιγμή παρέχονται τύποι ενισχυμένοι με μαγνήσιο (στοιχείο απαραίτητο για την καλλιέργεια της πατάτας), σίδηρο, ψευδάργυρο και Βόριο.
Τα λιπάσματα NUTRIMORE παρέχουν ειδική θρέψη. Περιέχουν το καλύτερο άζωτο που μπορεί κανείς να επιλέξει (Έχουν τις μικρότερες απώλειες και παρέχουν την πιο παρατεταμένη θρέψη σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη επιλογή), άριστο φώσφορο και το ιδανικό κάλιο για την καλλιέργεια της πατάτας. Για τους παραπάνω λόγους, η εταιρεία ΓΑΒΡΙΗΛ προτείνει τα λιπάσματα NUTRIMORE και εγγυάται άριστη θρέψη και maximum αποδόσεις.

lipansh nutrimore1

lipansh nutrimore2

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας