Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Η τεχνολογια συναντά την παραγωγή και στα social media της Farmacon! Ακολουθείστε μας...

Η τεχνολογια συναντά την παραγωγή και στα social media της Farmacon! Ακολουθείστε μας...

Η Farmacon αποτελεί σήμερα μία απόλυτα εξειδικευμένη ελληνική εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών στον αγροτικό τομέα, παρέχοντας άριστης ποιότητας, ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις, οι οποίες ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της γεωργίας και των αγορών υψηλής αξίας.

Στη Farmacon αναζητούμε συνεχώς νέες προοπτικές, συνεργασίες και αξιόπιστες επιχειρηματικές λύσεις με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς όφελος των συνεργατών μας. Πρωταρχική σκέψη και καθημερινή μας ανάγκη είναι η συνεχής ικανοποίηση και η παροχή της απόλυτης βεβαιότητας, ότι μέσα από τις καινοτόμες διαδικτυακές υπηρεσίες μας οι συνδρομητές μας και όχι μόνο, θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες τους. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς και ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις προσδοκίες της, βελτιώνοντας τη γνώση και την ανταγωνιστική θέση σας στον ιδιαίτερα απαιτητικό και μεταβαλλόμενο αγροτικό χώρο.

Με την παρουσία μας σε πληθώρα κοινωνικών δικτύων, βρείτε μας και ακολουθήστε μας σε αυτό που σας ταιριάζει. Θα μας βρείτε στο Facebook, στο LinkedIn, στο Google+ αλλά και στο YouTube. Μέσα από αυτά θα μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι νέο ετοιμάζουμε για εσάς, για τις εξελίξεις του κλάδου, τα νέα μεγάλων εταιρειών, άρθρα έγκριτων επιστημονικών συμβούλων, εκδηλώσεις της Farmacon και των συνεργατών μας κτλ.

"Φιλοδοξούμε να χτίσουμε μια ηγετική εταιρία, η οποία να βασίζεται στην καινοτομία και στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα, παρέχοντας άριστης ποιότητας διαδικτυακή πληροφόρηση και εκπαίδευση στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά".

 

Γιατί στο www.farmacon.gr η τεχνολογία συναντά την παραγωγή…!

 

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας