Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Isonet-T για τον έλεγχο της Tuta... Αν θες να τη βγάλεις καθαρή και στη νέα φύτευση!

ANTHESIS
Isonet-T για τον έλεγχο της Tuta... Αν θες να τη βγάλεις καθαρή και στη νέα φύτευση!

Η μέθοδος Παρεμπόδισης Σύζευξης για τον έλεγχο της Tuta absoluta κατακτά συνεχώς περισσότερο έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο αφού μόνο οι συμβατικές μέθοδοι δεν αρκούν, με το τελευταίας τεχνολογίας προϊόν Isonet-T να κατέχει τα πρωτεία.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, η ανάρτηση των διαχυτήρων να ξεκινήσει από νωρίς, για τον έλεγχο του εν λόγω καταστρεπτικού εχθρού και αν είναι δυνατό πριν την νέα φύτευση.

Το Isonet®T, μειώνει τον πληθυσμό του εντόμου, περιορίζει την απώλεια παραγωγής και ταυτόχρονα δίνει λύση στο πρόβλημα της υπολειμματικότητας των διαφόρων χημικών ουσιών. Με την τοποθέτηση των διαχυτήρων εντός του θερμοκηπίου, επιτυγχάνεται η μείωση της αναπαραγωγικής δυνατότητας του εντόμου και κατ’ επέκταση του επιπέδου ζημιάς στην καλλιέργεια τομάτας.

katapolemhsh

Με το προϊόν  ISOΝET Τ, (Αρ.Αδ. 9066 – 13/04/2017 ), η εταιρεία ANTHESIS ΕΠΕ, με καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις φυτοπροστασίας για την καλλιέργεια της τομάτας δίνει λύση στο επιτακτικό πρόβλημα του εντόμου Tuta absoluta.

Η φιλοσοφία δράσης του προϊόντος βασίζεται στη Μέθοδο Παρεμπόδισης Σύζευξης (Mating Disruption) κατά την οποία δημιουργείται υψηλή συγκέντρωση τεχνητής φερομόνης στο περιβάλλον και η λανθάνουσα οσμή φερομόνης αποσπά ή παρεμποδίζει τα ακμαία αρσενικά να εντοπίσουν τα θηλυκά. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν επιτυγχάνεται η σύζευξη μεταξύ θηλυκών και αρσενικών λεπιδοπτέρων, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της αναπαραγωγικής δυνατότητας του εντόμου και κατ’ επέκταση του επιπέδου ζημιάς στην καλλιέργεια.

Το Isonet® T αποτελείται από διαχυτήρες ελεγχόμενης αποδέσμευσης συνθετικών φερομονών και στα θερμοκήπια που εφαρμόζεται, τοποθετείται στα σύρματα στήριξης της καλλιέργειας.

isonet kalliegries

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ISONET T

► Συμβατό με τα ωφέλιμα έντομα

► Χρήση σε βιολογική καλλιέργεια

► Μηδενικά υπολείμματα (MRL’s)

► Μηδέν μέρες συγκομιδής (PHI)

► Συνδυάζεται με βιολογικές και συμβατικές μεθόδους καταπολέμησης

► Δεν αναπτύσσεται ανθεκτικότητα από τον εχθρό στόχο

 

packages both Isonet T 600x702


 ANTHESIS LOGO TRANSPARENT 500PX

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας