Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024

Καταπολέμησε τις ασθένειες στην καλλιέργειά σου και απόλαυσε μια πλούσια και υγιή σοδειά…σαν έργο τέχνης!

Γράφει η Ελένη Καρούσου | Γεωπόνος της BASF Ελλάς
Καταπολέμησε τις ασθένειες στην καλλιέργειά σου και απόλαυσε μια πλούσια και υγιή σοδειά…σαν έργο τέχνης!

Ακόμα και αν οι συνθήκες μεταβάλλονται, η φυτοπροστασία πάντοτε θα αποτελεί έναν από του βασικούς πυλώνες για την επιτυχημένη πορεία της καλλιέργειας.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, η BASF κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, το νέο μυκητοκτόνο Delan® Gold με έγκριση στις δενδρώδεις καλλιέργειες της ροδακινιάς, κερασιάς και αχλαδιάς. Ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών, που δρα στοχευμένα σε παθογόνα και μεταμορφώνει την παραγωγή, σε έργο τέχνης!

Το Delan® Gold ανήκει στη μεγάλη οικογένεια μυκητοκτόνων της BASF με το εμπορικό σήμα «Delan®», ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα εμπορικά ονόματα της δενδροκομίας παγκοσμίως. Έχει ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα και περιέχει τη δραστική ουσία Dithianon. Η δραστική ουσία Dithianon έχει έναν ξεχωριστό, πολυθεσικό τρόπο δράσης. και μπορεί να μπλοκάρει την ανάπτυξη του μύκητα, παρεμβαίνοντας σε διαφορετικά βιοχημικά μονοπάτια. Επιπλέον και σύμφωνα με τον FRAC, το Dithianon ανήκει σε χημική ομάδα χαμηλού ρίσκου για εμφάνιση ανθεκτικότητας, καθιστώντας το σημαντικό εργαλείο στα προγράμματα ψεκασμού. Η δραστική ουσία έχει μεγάλη αντοχή στην έκπλυση, ανακατανέμεται με την παρουσία υγρασίας και προσφέρει μεγάλη διάρκεια δράσης. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νωρίς στα πρώτα στάδια της καλλιέργειας, σε ένα προληπτικό πρόγραμμα ψεκασμού προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Για την καινούρια καλλιεργητική σεζόν, το Delan® Gold θα αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του παραγωγού και θα ενισχύσει την φαρέτρα του για αποτελεσματική φυτοπροστασία. Καταπολέμησε τις ασθένειες στην καλλιέργειά σου και απόλαυσε μια πλούσια και υγιή σοδειά…σαν έργο τέχνης! Το μέλλον της γεωργίας ξεκινά εδώ!


ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα φυτοπροστατευτικά προϊόντα να χρησιμοποιούνται με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από κάθε χρήση. Δείτε τις προειδοποιητικές φράσεις και σύμβολα πριν χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777


BASF LOGO GREEN

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας