Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η Bayer στην 7η Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε

Bayer
Η Bayer στην 7η  Έκθεση γεωργικών μηχανημάτων και εφοδίων ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε

Για 7η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η  Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού & Εφοδίων της επιχείρησης «ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε» το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πτολεμαΐδα, όπου η Bayer έδωσε δυναμικά το παρόν.

Εκτιμώντας τη μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία, η Bayer ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνεργάτη της να συμμετάσχει ως εκθέτης ενισχύοντας την πρωτοβουλία που έχει καθιερωθεί ήδη ως θεσμός στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης διοργάνωσης, ένας μεγάλος αριθμός παραγωγών, επισκέφτηκε το περίπτερο της Bayer στις εγκαταστάσεις του συνεργάτη της και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους γεωπόνους της εταιρίας για τα νέα προϊόντα, καθώς και για τις διαθέσιμες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει στους Έλληνες παραγωγούς.

2 3

Στην έκθεση παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη της Εταιρίας με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, κ. Απόστολο Κλοντζάρη ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό επισημαίνοντας ότι η γεωργία είναι ο πρωτογενής τομέας που θέτει τις βάσεις για καλύτερα αποτελέσματα στην Ελλάδα.

«Η Bayer μετά την εξαγορά της Monsanto φέρει μεγάλη ευθύνη και ως πρωτοπόρος εταιρία καταβάλει κάθε προσπάθεια να αφουγκραστεί τον παραγωγό και να συμβάλει με τεχνολογία και έρευνα στην αύξηση της ποσότητας και της ποιότητας της σοδειάς του. Για τον λόγο αυτό διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συνδυάζει λύσεις και ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης ώστε να συμβάλλει στη γεωργία του μέλλοντος και την αειφορία του παραγωγού» τόνισε ο κ. Κλοντζάρης.

Η Bayer δείχνοντας εμπιστοσύνη σε πρωτοβουλίες όπως αυτή του συνεργάτη της «ΑΦΟΙ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ Α.Ε.Ε» δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει καινοτόμες ιδέες και να συμβάλει με την ενεργή συμμετοχή της στην υλοποίησή τους.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr.

Corp Logo BG Bayer Cross LType Basic 150dpi on screen RGB 200

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας