Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ALZACORN - Το ειδικό λίπασμα για τη βασική λίπανση του Καλαμποκιού από την TEOFERT

ALZACORN - Το ειδικό λίπασμα για τη βασική λίπανση του Καλαμποκιού από την TEOFERT

Η εφαρμογή του Alzacorn εξασφαλίζει στην τόσο απαιτητική σε άζωτο καλλιέργεια του καλαμποκιού, τόσο την άμεση διαθεσιμότητα αζώτου στο ξεκίνημα της καλλιέργειας, όσο και την επάρκεια του αζώτου μεσο-μακροπρόθεσμα.

 

ALZACORN 24-8-6 +0,5Zn

Το Alzacorn 24-8-6 +0,5Zn είναι ειδικό λίπασμα για τη βασική λίπανση του καλαμποκιού.

Περιέχει τις ιδανικές αναλογίες των κύριων θρεπτικών στοιχείων και είναι εμπλουτισμένο με την απαραίτητη ποσότητα ψευδαργύρου για το καλαμπόκι.

Το Alzacorn διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς περιέχοντας δύο παρεμποδιστές νιτροποίησης (1Η-1,2,4- Tριαζόλη & 3-Μεθυλπυραζόλη) προηγμένης τεχνολογίας και εξειδικευμένης έρευνας του γερμανικού οίκου SKW-Piesteritz.

alzacorn2

 

Η προσθήκη των δύο αυτών παρεμποδιστών αυξάνει την αποτελεσματικότητα της δράσης τους, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως την αμμωνιακή μορφή του αζώτου.

Η εφαρμογή του συγκεκριμένου λιπάσματος εξασφαλίζει σε αυτή την τόσο απαιτητική σε άζωτο καλλιέργεια, τόσο την άμεση διαθεσιμότητα αζώτου στο ξεκίνημα της καλλιέργειας, όσο και την επάρκεια του αζώτου μεσο-μακροπρόθεσμα.

Επίσης, προτείνονται και οι τύποι λιπασμάτων AVAIL 28-8-8 +0,5Zn και AVAIL 29-9-6 +0,5Zn. Εξειδικευμένα βασικά λιπάσματα, εμπλουτισμένα με την απαραίτητη ποσότητα ψευδαργύρου για την καλλιέργεια του καλαμποκιού. Περιέχουν ιδιαίτερες πρώτες ύλες προσφέροντας μεγάλη διαθεσιμότητα των λιπαντικών στοιχείων στα φυτά.

logo 120x38

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας