Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Ακρόδρυα: Μείωση της παρενιαυτοφορίας με Emphyton

EMPHYTON
Ακρόδρυα: Μείωση της παρενιαυτοφορίας με Emphyton

Τα θρεπτικά στοιχεία συμμετέχουν ποικιλοτρόπως στην ανάπτυξη και αποδοτικότητα των φυτών. Παράλληλα, συμβάλλουν και στην ικανότητα των φυτών να αμύνονται ταχέως σε προσβολές παθογόνων μικροοργανισμών. Αυτής της φιλοσοφίας είναι και τα προϊόντα της Emphyton.

✔ CUPPER OXY

Το Cupper Oxy είναι υγρό λίπασμα χαλκού, περικετικότητας 38%.

Έχει εξαιρετική προσκολλητική ικανότητα, ιδίως τους χειμερινούς μήνες (Υψηλές βροχοπτώσεις).

Δημιουργεί ομοιογενή στρώματα Cu στην επιφάνεια κλαδιών και φύλλων, καλύπτωντας τα πλήρως.

Εχει εξαιρετική λεπτότητα υφής, άριστη διαλυτότητα και ενισχύει τους Αμυντικούς μηχανισμούς των φυτών.

6

✔ NUTRI ΒS – 95

Το Nutri BS-95 είναι ένας βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας φυτικής προέλευσης με μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία, ειδικά σχεδιασμένος για να αυξήσει την ποιότητα της παραγωγής και την ποσότητα αυτής , με την επίτευξη γρήγορης κυτταροδιαίρεσης, σωστής καρπόδεσης και κατ’επέκταση καρποφορίας.

Δεδομένου της άριστης αναλογίας των θρεπτικών που περιέχει, ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απαιτήσεις του άνθους και του καρπιδίου.

Στόχος του προϊόντος αποτελούν η ισορροπημένη ανάπτυξη του φυτού προωθώντας την αύξηση των καρποφόρων οργάνων, την ομοιομορφία τους, το μέγεθος τους και το βάρος αυτών.

Στα ακρόδρυα αξίζει να σημειωθεί η σωστή καρπόδεση, η αύξηση των καρπών, το μέγεθος αυτών και το γέμισμα της ψίχας

4.2

✔ GROWING AM

Το GROWING AM είναι ένας βιοδιεγέρτης εδάφους και φυλλώματος με βάση πλήρη αμινοξέα, υψηλή συγκέντρωση ενεργού φωσφόρου, ιχνοστοιχείων (Fe, Mn, Zn, B, Mo) και οργανικής ουσίας, καθώς και ρυθμιστής pH ψεκαστικών διαλυμάτων.

Μπορεί να συνδυαστεί και με φυτοπροστατευτικά προϊόντα αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα τους, λόγω των αμινοξέων.

Βελτιώνει την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, την ανθοφορία και την πρόληψη διατροφικών ελλείψεων στα φυτά, επιτυχγάνοντας καλύτερα ποιοτικά και ποσοτικά αποτελέσματα στις καλλιέργειες.

Ειδικά στα ακρόδρυα, βοηθά στη μείωση της παρενιαυτοφορίας, ενισχύοντας τη διαφοροποίηση των καρποφόρων οφθαλμών της επόμενης χρονιάς.

6.1

✔ ZINC TIP PLUS

Το Zing tip plus είναι ένα έξυπνο προϊόν θρέψης το οποίο περιέχει σε σύμπλοκη μορφή Ψευδάργυρο, Φώσφορο, Ελεύθερα Αμινοξέα, Άζωτο και Οργανική ουσία υψηλής αφομοίωσης.

Επίσης λόγω του χαμηλού pH(1) λειτουργεί και σαν ρυθμιστής του ψεκαστικού διαλύματος.

Ενισχύει τους Αμυντικούς μηχανισμούς των φυτών.

Η χρήση στα ακρόδρυα αυξάνει την παραγωγή και την ποιότητα του τελικού προϊόντος

4.3

✔ NUTRI ENGORDE

Το Nutri Engorde είναι ένα σκεύασμα θρέψης με οργανικά – μεταλλικά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα φυκιών και χηλικές ενώσεις μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων, σχεδιασμένο για διαφυλλική χρήση αλλά και ως συμπλήρωμα βασικής ή επιφανειακής λίπανσης.

Το Nutri Engorde χαρακτηρίζεται από υψηλό περιεχόμενο σε φυσικές κυτοκινίνες και μπεταΐνες προερχόμενες από κρέμες άλγεων. Περιέχει επίσης φώσφορο, κάλιο και ιχνοστοιχεία. Η εξαιρετική σύνθεση του προϊόντος ενισχύει τον ρυθμό κυτταροδιαίρεσης, της παραγωγής των πρωτεϊνών και υδατανθράκων στο φυτό καθώς και τη διόγκωση των καρπών.

Το Nutri Engorde, αυξάνει την ποιότητα και την ομοιογένεια των παραγόμενων προϊόντων ειδικά όταν εφαρμόζεται μετά τη χρήση του BS-95 στα συνιστώμενα στάδια του καρπού.

Το προϊόν συστήνεται στα ακρόδρυα όπου το μέγεθος, το γέμισμα της ψύχας και το βάρος αυτών είναι πολύ σημαντικά.

7


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους γεωπόνους της εταιρίας ή επισκεφθείτε το site της Emphyton πατώντας ΕΔΩ

logo

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας