Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

To νέο προϊόν της EuroChem ακούει στο όνομα StimulUS!

EuroChem
To νέο προϊόν της EuroChem ακούει στο όνομα StimulUS!

Το StimulUS είναι χημική θειική αμμωνιαουρία, προϊόν που παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες της εταιρίας EuroChem. Συνδυάζει άζωτο και θείο στον ίδιο κόκκο με αναλογία 36% ουρικό άζωτο & 4% αμμωνιακό, περιλαμβάνει και 5 % θείο (12,5 % SO3 ) έχοντας υψηλή ομοιομορφία κόκκων τουλάχιστον 95%.

Τόσο το άζωτο όσο και το θείο συμμετέχουν σχεδόν σε όλες τις κύριες διεργασίες του φυτού όπως και στη φωτοσύνθεση και τη σύνθεση σακχάρων.

Εκτός από τα σταυρανθή (ελαιούχοι σπόροι, λάχανα κ.α.) και άλλες καλλιέργειες, όπως το βαμβάκι, το σιτάρι, το κριθάρι και τα όσπρια, έχουν υψηλές απαιτήσεις σε θείο. Η έλλειψη θείου είναι συχνά παρόμοια με την έλλειψη αζώτου (μειωμένη ανάπτυξη φυτών και χλωρωτικά φύλλα) και η αναγνώρισή της δεν είναι πάντοτε εύκολη.

stimulUS logo

Το StimulUS λόγω της θειο-θεικής ρίζας εξασφαλίζει την καλύτερη εκμετάλλευση των θρεπτικών στοιχείων, βελτιώνοντας την απορρόφηση με αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάπτυξη της καλλιέργειας. Η αναλογία Ν:S  είναι συγκρίσιμη με αυτή της οργανικής ουσίας του εδάφους, επιπρόσθετα η παρουσία του θείου βελτιώνει την απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων από το έδαφος.  

stimulUS saki

   Διαθέσιμο σε σακιά των 40Kg και μεγασάκους.

 StimulUS για αύξηση της απόδοσης και βελτίωση της ποιότητας παραγωγής!


 LINE BLOG LOGO

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας