Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Trainer Biosolids: O Personal Trainer των φυτών σας!

Γράφει: Παλιούρας Παναγιώτης, MSc, BIOSOLIDS
Trainer Biosolids: O Personal Trainer των φυτών σας!
Οι καινοτόμες λύσεις για την αύξηση της παραγωγής εξελίσσονται όλο και περισσότερο και ο πιο σύγχρονος τρόπος για να συνδυαστεί η αύξηση τόσο στην ποσότητα όσο και η ποιότητα της παραγωγής, με φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους, είναι οι Βιοδιεγέρτες.

Όλο και περισσότερο οι βιοδιεγέρτες  ενσωματώνονται στα προγράμματα θρέψης των καλλιεργειών με εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολλές περιπτώσεις.

Η πρώτη ύλη, η μέθοδος της υδρόλυσης καθώς και η περιεκτικότητα των βιοδιεγερτών παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποδοτικότητα τους τόσο όσων αφορά την ανάπτυξη των φυτών αλλά και την αντιμετώπιση βιοτικών και αβιοτικών συνθηκών.

12

Η εταιρία Italpollina S.p.A αποτελεί έναν από τους ηγέτες στον κλάδο των βιοδιεγερτών με αποκλειστικά φυτική πρώτη ύλη αλλά και εξειδικευμένη μέθοδο υδρόλυσης. Ένα από τα καινοτόμα σκευάσματα της Italpollina S.p.A είναι το TRAINER. Το προϊόν κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά σε αποκλειστική διανομή από την Biosolids SA και προμηθεύεται από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών.

Το προϊόν TRAINER αποτελεί έναν καινοτόμο βιοδιεγέρτη αποκλειστικά από φυτική πρώτη ύλη και δέσμευση σε μορφή Φυτικών Πεπτιδίων. Η μέθοδος της υδρόλυσης επιτρέπει την δέσμευση φυτικών πεπτιδίων σε ποσοστό 31% για εφαρμογή σε όλες τις καλλιέργειες σε αρκετά στάδια ανάπτυξης τους. Αποτελεί την πιο άμεση λύση για αντιμετώπιση αβιοτικών καταπονήσεων όπως:

✔ Παγετός

✔ Χαλάζι

✔ Ξηρασία

✔ Καύσωνα

✔ Ζημιά από ζιζανιοκτόνα

Η μορφή του Trainer επιτρέπει την άμεση απορρόφηση από τα φύλλα δίνοντας άμεσα ενέργεια στα φυτά, επεμβαίνοντας ευεργετικά στη φυσιολογία τους όπως:

✔ Στην αύξηση της φωτοσυνθετικής ικανότητας

✔ Ρύθμιση των ορμονών ανάπτυξης

✔ Μεταβολισμό του Αζώτου

3

 Τα φυτικά πεπτίδια τα οποία είναι άμεσα απορροφήσιμα από τα φυτά καθιστούν το Trainer μια άμεση λύση στα χέρια των γεωπόνων και των παραγωγών, για την μέγιστη ενίσχυση και θωράκιση των καλλιεργειών.

Το trainer διώχνει …το stress:

45

Τέλος, το TRAINER συνδυάζεται με τα περισσότερα κοινά φυτοπροστατευτικά προϊόντα και λιπάσματα της αγοράς, ενισχύοντας ακόμα και την δράση τους.

Ανάπτυξη Φυτού-Αύξηση Καρπού-Αντιμετώπιση Stress

Κατάλληλο για βιολογικές καλλιέργειες.

Χρήσεις-Δοσολογία:

► Κηπευτικά 200-300ml/στρέμμα

► Φυτώρια 300ml/στρέμμα

► Αμπέλι 200-300ml/στρέμμα

► Οπωροφόρα 300-400ml/στρέμμα

► Σιτηρά 200-300ml/στρέμμα

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας