Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021

Granbrix – Ο νέος, εξελιγμένος βιοδιεγέρτης για όλες τις καλλιέργειες

ΕΒΥΠ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ
Granbrix – Ο νέος, εξελιγμένος βιοδιεγέρτης για όλες τις καλλιέργειες
Η ΕΒΥΠ ΕΕ με πολλή χαρά σας παρουσιάζει το πιο πρόσφατο μέλος της σειράς ειδικής θρέψης με αμινοξέα, το Granbrix.

Πρόκειται για οργανικό προϊόν,  που συνδυάζει μοναδικά 16-L αμινοξέα αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, εκχύλισμα φυκιών του είδους Ascophyllum Nodosum και πολυσακχαρίτες, που σαν αποτέλεσμα έχει την δημιουργία ενός ιδιαίτερα ισχυρού και αποτελεσματικού βιοδιεγέρτη.

granbrix png

Με το Granbrix, επιχειρείται, δια μέσω της ειδικής σύνθεσής του, η θωράκιση & ενίσχυση φυσιολογικών διεργασιών που υποστηρίζουν δύο πολύ κρίσιμα στάδια σε όλες τις καλλιέργειες:

 Το Granbrix έχει την μοναδική ικανότητα να επιταχύνει την εγκατάσταση και ανάπτυξη του ριζικού συστήματος των σποροφύτων, των φυταρίων κατά την μεταφύτευσή τους, των οπωρώνων και αμπελώνων κατά την εγκατάστασή τους κ.α., ενισχύοντας έτσι την κρίσιμη πρώτη ανάπτυξη των φυτών, βελτιώνοντας παράλληλα και την απορρόφηση όλων των θρεπτικών στοιχείων ακόμη και υπό δυσμενείς συνθήκες.

 Το Granbrix αναβαθμίζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καρπών όλων των καλλιεργειών, αυξάνοντας το μέγεθος τους προς το βέλτιστο επιθυμητό με ταυτόχρονη βελτίωση της ομοιομορφίας τους, συντελεί στον ιδανικό χρωματισμό τους ενώ τα σάκχαρα, όταν είναι το ζητούμενο, και η γεύση τους, απογειώνονται.

‘Όλα τα παραπάνω, συντελούν στην επίτευξη του επιθυμητού  τελικού αποτελέσματος, την μεγιστοποίηση δηλαδή του εισοδήματος για τον παραγωγό, συνδυάζοντας τις υψηλές παραγωγές στο χωράφι με αντίστοιχα υψηλές τιμές των παραγόμενων προϊόντων απόρροια  της χρήσης μιας νέας γενιάς βιοδιεγερτών όπως το  Granbrix της ΕΒΥΠ.

Το Granbrix προτείνεται για χρήση στη βιολογική & συμβατική γεωργία.

granbrix merged

 

    Συσκευασία του 1 και των 5 λίτρων.

 

 

 

 


 EVYP WHITE

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας