Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021

Ο Bιοδιεγέρτης Accudo® Τώρα και στη Βιολογική Γεωργία!!

FMC
Ο Bιοδιεγέρτης Accudo® Τώρα και στη Βιολογική Γεωργία!!

Ο έγκυρος Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, ΔΗΩ, αφού έλεγξε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, χορήγησε πιστοποιητικό συμμόρφωσης για χρήση στην Βιολογική Γεωργία στον Βιοδιεγέρτη Accudo®.

Το Accudo®, είναι ένας προηγμένος βιολογικός βιοδιεγέρτης που μέσω της αρμονικής συμβίωσης του με το ριζικό σύστημα προσφέρει μια σειρά από ευεργετικές λειτουργίες στο φυτό. Έχει έγκριση για χρήση σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες Τομάτας, Πιπεριάς, Μελιτζάνας, Πεπονιού, Καρπουζιού, Φράουλας, Μαρουλιού, Λάχανου, Αγγουριού & Κολοκυθιού. Παράλληλα, αν και περιέχει ώριμα σπόρια της ειδικής και παντεταρισμένης φυλής RTI184 του βακτηρίου Bacillus licheniformis, το Accudo® είναι εύκολο να διατηρηθεί στο ράφι για 2 έτη, χωρίς απαιτήσεις ψύξης σε αντίθεση με άλλα βιολογικά σκευάσματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα το  Accudo® διακρίθηκε με τον τίτλο του καλύτερου Βιολογικού Προϊόντος (Biostimulant) για το 2020 κατά την διάρκεια της 13ης ετήσιας τελετής Crop Science Forum & Awards. Κριτήρια αυτής της διάκρισης στάθηκαν. Η ευελιξία στη χρήση, η αύξηση της απόδοσης και κυρίως της εμπορεύσιμης, η βελτίωση της εμφάνισης των καλλιεργειών, η ισχυρή πρώιμη εγκατάσταση και η ενισχυμένη ανάπτυξη των καλλιεργειών υπό συγκεκριμένες συνθήκες στρες.

Έτσι ο βιοδιεγέρτης  Accudo® μπορεί και θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια και των βιοκαλλιεργητών  για μια συγκομιδή με υψηλή εμπορική αξία. Ταυτόχρονα  βοηθά τους παραγωγούς να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις της αλυσίδας τροφίμων αλλά και να διατηρήσουν την βιωσιμότητα της επιχείρησής τους.

Capture


 RED SOLID

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας