Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021

Αντιμετωπίζοντας τον καύσωνα με Trainer

BIOSOLIDS
Αντιμετωπίζοντας τον καύσωνα με Trainer
Ένα από τα πιο καινοτόμα σκευάσματα της αγοράς για την αντιμετώπιση συνθηκών στρες είναι το TRAINER. Το προϊόν TRAINER αποτελεί έναν καινοτόμο βιοδιεγέρτη αποκλειστικά από φυτική πρώτη ύλη και δέσμευση σε μορφή Φυτικών Πεπτιδίων

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΦΥΤΙΚΗ ΥΛΗ

Ένα από τα πιο καινοτόμα σκευάσματα της αγοράς για την αντιμετώπιση συνθηκών στρες είναι το TRAINER.

Το προϊόν TRAINER αποτελεί έναν καινοτόμο βιοδιεγέρτη αποκλειστικά από φυτική πρώτη ύλη και δέσμευση σε μορφή Φυτικών Πεπτιδίων. Τα μικρής αλυσίδας πεπτίδια σε σύγκριση με τα ελεύθερα αμινοξέα, παρέχουν στα φυτά άμεση ανάκαμψη και ενέργεια σε κρίσιμες περιόδους.  Η μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικά πεπτίδια βελτιώνει την αντοχή των φυτών και συντελεί στην ανθεκτικότητα σε θερμικό στρες.

2

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ TRAINER

Η συμβολή του Trainer στην ρύθμιση της ωσμωτικής πίεσης στο κυτόπλασμα, καθώς και η ενίσχυση των κυτταρικών τοιχωμάτων συμβάλλουν στην πρόληψη και ανάκαμψη των καλλιεργειών. Αποτελεί την πιο άμεση λύση για αντιμετώπιση αβιοτικών καταπονήσεων.

Η μορφή του Trainer επιτρέπει την άμεση απορρόφηση από τα φύλλα δίνοντας άμεσα ενέργεια στα φυτά, επεμβαίνοντας ευεργετικά στη φυσιολογία τους όπως:

 Στην αύξηση της φωτοσυνθετικής ικανότητας

 Ρύθμιση των ορμονών ανάπτυξης

 Μεταβολισμό του Αζώτου

Με την άμεση αφομοίωση και αντίδραση του φυτού, ενάντια σε θερμικό στρες, μεγιστοποιείται και ενισχύεται η θωράκιση των καλλιεργειών. Επιπλέον, θα πρέπει να τονιστεί το φαινόμενο αύξησης της κίνησης και απορρόφησης των θρεπτικών στοιχείων. 

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΣΤΡΕΜΜΑ

ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ

200 – 300 ml

ΕΛΙΑ

200 – 500 ml

ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΠΑ

200 – 300 ml

ΜΗΛΟΕΙΔΗ

300 - 400 ml

ΑΜΠΕΛΙ

200 – 300 ml


 Logo HorizontaL TRANSPARENT 400px

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας