Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022

AMINA ZiBoMo: Τα σπουδαία οφέλη της μετασυλλεκτικής εφαρμογής του σε καλλιέργειες καρποφόρων δέντρων

HUMOFERT
AMINA ZiBoMo: Τα σπουδαία οφέλη της μετασυλλεκτικής εφαρμογής του σε καλλιέργειες καρποφόρων δέντρων

Σε αβέβαιους καιρούς, επενδύστε τα χρήματά σας σε αποδεδειγμένες πρακτικές. Η λίπανση μετά τη συγκομιδή είναι ένα βασικό βήμα στο οποίο συχνά δεν δίνεται η απαραίτητη προσοχή, αποτελεί ωστόσο μια πολύ σημαντική γεωργική πρακτική.

Σύμφωνα με επανειλλημένα πειραματικά αποτελέσματα στα οποία συνηγορούν και πολλές πηγές της διεθνούς βιβλιογραφίας, η εφαρμογή Βορίου, Ψευδαργύρου και Μολυβδαινίου μετά τη συγκομιδή συντελεί θεαματικά στη βελτίωση της ικανότητας διαφοροποίησης των ανθοφόρων οφθαλμών και την μείωση της παρενιαυτοφορίας, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την συγκομιδή της επόμενης χρονιάς. Επιπλέον, ο συνδυασμός τους με Αμινοξέα συντελεί στη βελτίωση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών των καρπών της επόμενης χρονιάς και αυξάνει την αντοχή των δέντρων σε δυσμενείς περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το AMINA-ZiBoMo είναι ένα υγρό λίπασμα ιχνοστοιχείων-αμινοξέων το οποίο περιέχει ψευδάργυρο, βόριο, μολυβδαίνιο και οργανικό άζωτο. Λόγω της σύνθεσής του, το AMINA-ZiBoMo απορροφάται εύκολα και άμεσα από τα φυτά επιτυγχάνοντας τη γρήγορη διόρθωση των τροφοπενιών ψευδαργύρου, βορίου και μολυβδαινίου καθώς και την ενίσχυση της ανάπτυξης των φυτών. Επιπλέον το AMINA-ZiBoMo βοηθά στην αύξηση της καρποδετικής ικανότητας των φυτών και στη σύνθεση νέων ιστών προάγοντας τη δυναμική της καλλιέργειας για επίτευξη υψηλών αποδόσεων.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ / ΣΤΡΕΜΜΑ                                              

200-400 ml

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαφυλλικός ψεκασμός

 


Για λίπανση ακριβείας εμπιστευτείτε τη Humofert ΑΒΕΤΕ. Μάθετε περισσότερα:

Amina ZiBoMo:

https://www.humofert.gr/product/professional-products/amina-zibomo-detail.html


 LOGO HUMOFERT

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας