Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019

H FARMA-CHEM S.A. ανάμεσα στα "Διαμάντια" της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας!

FARMA-CHEM SA - Δελτίο Τύπου
H FARMA-CHEM S.A. ανάμεσα στα "Διαμάντια" της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας!

Η FARMA-CHEM SA διακρίθηκε ως μια από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας “Diamonds of The Greek Economy 2019”.

Η συγκεκριμένη διάκριση, αναγνωρίζει τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας οι οποίες αντιστέκονται στις συνέπειες της κρίσης, εμφανίζοντας διαρκώς ανοδική πορεία.

Για την αξιολόγησή των επιχειρήσεων, λήφθηκε υπόψη μία σειρά οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως η κερδοφορία και ρευστότητα των επιχειρήσεων, αλλά και παράγοντες που αφορούν στην πολιτική τους στους τομείς του ανθρώπινου δυναμικού και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η FARMA-CHEM SA επιλέχθηκε μεταξύ των σημαντικότερων επιχειρήσεων της χώρας, με την εταιρεία να διακρίνεται για τα πολύ θετικά οικονομικά αποτελέσματα που καταγράφει τα τελευταία χρόνια καθώς και τη δυναμική ανάπτυξη που παρουσιάζει εντός και εκτός συνόρων. Μεταξύ μεγάλων και σημαντικών επιχειρήσεων της χώρας, η FARMA-CHEM SA ξεχώρισε για τη συνεχή ανάπτυξη, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και τη συμβολή της στη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

diamonds1

Αμέσως μετά την παραλαβή του βραβείου, ο Πρόεδρος της FARMA-CHEM SA, κ. Βασίλειος Ι. Μυλωνάς δήλωσε: «Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση πως κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση, για να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Η FARMA-CHEM SA στοχεύει να συνεισφέρει καθοριστικά, με τρόπο σύγχρονο, αποδοτικό και αποτελεσματικό στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, ως η κυρίαρχη δύναμη στον κλάδο των Αγροχημικών & Λιπασμάτων. Όλα τα μέλη της Οικογένειας της FARMA-CHEM SA θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να βρισκόμαστε ανάμεσα στους αληθινούς ηγέτες της ελληνικής οικονομίας, εφαρμόζοντας μία επιτυχημένη στρατηγική εξωστρέφειας και συνεχούς ανάπτυξης και εστιάζοντας στην ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία.».

Με τη βράβευση αυτή, επιβεβαιώνεται ακόμα μία φορά πως η επιχειρηματική δραστηριότητα της FARMA-CHEM SA συνδέεται με υγιή αναπτυξιακή πορεία και με άριστους δείκτες οικονομικής βιωσιμότητας, μέσα σε μία δύσκολη περίοδο οικονομικής ύφεσης για τη χώρα.

diamonds2

Σχετικά με τα βραβεία Diamonds of the Greek Economy

Τα βραβεία “Diamonds Of The Greek Economy” αποτελούν έναν από τους πιο καταξιωμένους θεσμούς της ελληνικής επιχειρηματικής αριστείας. Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η ανάδειξη και βράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε - υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανίων (ΣΕΒ) - από την New Times Publishing στις 10 Ιουλίου, συμμετείχαν περισσότεροι από 600 επιχειρηματίες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων αλλά και της πολιτείας.

Οι βραβεύσεις στηρίχθηκαν σε αυστηρή αξιολόγηση 10.000 επιχειρήσεων η οποία κατέληξε στην βράβευση των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εταιρειών.

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας