Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Πιστοποίηση Great Place to Work® για τη FARMA-CHEM SA - Επιβράβευση από το προσωπικό, για το Εξαιρετικό Περιβάλλον Εργασία

FARMA-CHEM
Πιστοποίηση Great Place to Work® για τη FARMA-CHEM SA - Επιβράβευση από το προσωπικό, για το Εξαιρετικό Περιβάλλον Εργασία

Με μεγάλη χαρά η FARMA-CHEM SA ανακοίνωσε την απόκτηση της πιστοποίησης Great Place to Work®

Μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas, η FARMA-CHEM SA συγκαταλέχθηκε και επίσημα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η πιστοποίηση αυτή βασίστηκε κατά κύριο λόγο, στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους στο περιβάλλον εργασίας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FARMA-CHEM SA, κύριος Σωτήριος Μυλωνάς δήλωσε:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλη την ομάδα της FARMA-CHEM SA για την υποστήριξη και εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Αυτή η πιστοποίηση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρείας μας στους ανθρώπους της και στη διαμόρφωση μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας.

Οι υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσε η FARMA-CHEM SA μας γεμίζουν με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους μας. Μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε να

επενδύουμε στους ανθρώπους μας και να εφαρμόζουμε πρακτικές που εξασφαλίζουν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας για όλους.»

H FARMA-CHEM SA είναι μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στο κλάδο της Φυτοπροστασίας, της Εξειδικευμένης Θρέψης και των Βιοκτόνων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Με ισχυρό εμπορικό δίκτυο, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής στάθμης, η FARMA-CHEM SA παρέχει ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των παραγωγών σε όλες τις καλλιέργειες.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.farmachem.gr


Farmachem RG Logotype 400

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας