Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023

Η FARMA-CHEM SA, στέκεται δίπλα στους πλημμυροπαθείς της περιφέρειας Θεσσαλίας

FARMA-CHEM
Η FARMA-CHEM SA, στέκεται δίπλα στους πλημμυροπαθείς της περιφέρειας Θεσσαλίας

Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα. Αυτή την περίοδο, οι συμπολίτες μας στη Θεσσαλία βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας.

Μπροστά σε όλη αυτή την κατάσταση, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δηλώσουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας.

Από την πρώτη στιγμή, η FARMA-CHEM SA, θεώρησε καθήκον της να εκφράσει την αλληλεγγύη της στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που προχώρησε στην προσφορά 11 τόνων εμφιαλωμένου νερού στο χωριό Μητρόπολη Καρδίτσας. Η παράδοση των 7.500 φιαλών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21η Σεπτεμβρίου 2023, από τον κύριο Δημήτριο Τζέμο (Τομεάρχη Πωλήσεων Θεσσαλίας, FARMA-CHEM SA), υπό την παρουσία της κυρίας Ελευθερίας Τζανακούλη (υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας).

Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικών δράσεων της FARMA-CHEM SA «#δίπλασου, για έναν καλύτερο κόσμο» και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους έχουν ανάγκη, η εταιρεία στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε έκτακτη κατάσταση που πλήττει τους συναθρώπους μας, τη χώρα μας, την κοινωνία μας.

Farmachem Χορηγια Νερου 2 200x200mm 20230922


 FARMA-CHEM SA
#δίπλα σου
για έναν καλύτερο κόσμο

Farmachem RG Logotype 400


 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας