Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019

Διπλή Διάκριση για την FARMA-CHEM SA στα επιχειρηματικά βραβεία "Made in Greece 2019"

FARMA-CHEM SA
Διπλή Διάκριση για την FARMA-CHEM SA στα επιχειρηματικά βραβεία "Made in Greece 2019"
Τις επιχειρήσεις, οι οποίες επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία, τίμησε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στην τελετή απονομής των «Made in Greece Awards 2019».

Η FARMA-CHEM SA ξεχώρισε ανάμεσα σε μεγάλες και σημαντικές εταιρείες, κερδίζοντας δύο τιμητικές διακρίσεις!

Farmachem 236

Η επίτευξη υψηλών στόχων, η ηγεσία και διακεκριμένη παρουσία της ελληνικής εταιρείας σε τοπικό, κλαδικό, και διεθνές επίπεδο καθώς και η συνεχής προσπάθεια βελτιστοποίησης των υπηρεσιών και των προϊόντων της, επιβραβεύτηκαν με το πρώτο βραβείο Αγροτικής Αριστείας.

235

Επιπλέον, οι σημαντικές επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και σε τεχνολογικό εξοπλισμό & εγκαταστάσεις έδωσαν στην εταιρεία το δεύτερο βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων των συγκεκριμένων κατηγοριών ήταν η τυποποίηση και οι ποιοτικές προδιαγραφές αγροτικής παραγωγής, οι πιστοποιήσεις και διεθνείς αναγνωρίσεις, ο προσανατολισμός στις προτιμήσεις της αγοράς, ο εξαγωγικός προσανατολισμός κάθε επιχείρησης καθώς και ο βαθμός συμμετοχής ελληνικών παραγωγικών συντελεστών (εργασία, εγκαταστάσεις, πρώτες ύλες, εισροές) και ο βαθμός ελληνικής προστιθεμένης αξίας.

Farmachem Award sm 20191219 432

Σχετικά με τα βραβεία «Made in Greece»

Τα βραβεία είναι από μία από σημαντικότερες εκδηλώσεις της ελληνικής επιχειρηματικότητας και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση.

Τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και έχουν σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στις επενδύσεις. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν άνθρωποι της πολιτικής σκηνής, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, διαφόρων φορέων βιομηχανίας, επιμελητήριων καθώς και μέσα μαζικής ενημέρωσης. 

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας