Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021

Η UPL περιφερειακός υποστηρικτής του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA 2022 στο Κατάρ

UPL Ltd
Η UPL περιφερειακός υποστηρικτής του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA 2022 στο Κατάρ

Η FIFA βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η UPL Ltd., κορυφαία εταιρεία στον τομέα βιώσιμης γεωργίας, θα είναι περιφερειακός υποστηρικτής του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA 2022 στο Κατάρ™ για την αγορά της Νότιας Αμερικής.

Η UPL Ltd. είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων & λύσεων βιώσιμης γεωργίας, και μία από τις πέντε κορυφαίες εταιρείες διεθνώς, σε αυτόν τον τομέα. Αποστολή της είναι ο «επανασχεδιασμός της βιωσιμότητας» “Reimagine Sustainability» και στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για το παγκόσμιο κύπελλο της FIFA στο Κατάρ το 2022, πρόκειται να επενδύσει σε πρακτικές βιώσιμης γεωργίας και ανάπτυξη δράσεων, με στόχο τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στη Νότια Αμερική.

Το χαρτοφυλάκιό της UPL περιλαμβάνει λύσεις προστασίας για συμβατικές και βιολογικές καλλιέργειες, με πάνω από 13.600 εγκρίσεις προϊόντων. Διαθέτει παρουσία σε πάνω από 130 χώρες καλύπτοντας περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας παραγωγής τροφίμων. Η UPL Ltd., μέσα από αυτό το δίκτυο, και αναλαμβάνοντας τον ρόλο του περιφερειακού υποστηρικτή του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA 2022 στο Κατάρ, σκοπεύει να ηγηθεί σε προγράμματα κοινωνικών δραστηριοτήτων, ώστε να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου σε βέλτιστες  πρακτικές καλλιέργειας (όπως τεχνολογίες δέσμευσης άνθρακα), μέσα από προωθητικές εκστρατείες και προβολές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην περιοχή της Νότιας Αμερικής.

Η σημερινή ανακοίνωση βασίζεται στο μνημόνιο αμοιβαίας κατανόησης που υπέγραψε η UPL Ltd. με το FIFA Foundation τον Αύγουστο του 2020, για αμοιβαία δράση, με στόχο να χρησιμοποιηθεί το ποδόσφαιρο ως μέσο ευαισθητοποίησης σχετικά με αρκετά σημαντικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα όπως, μεταξύ άλλων, ο θετικός αντίκτυπος που έχουν στο κοινωνικό σύνολο η βιώσιμη ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος, η κατάρτιση των νέων και η υιοθέτηση ενός υγιούς και δραστήριου τρόπου ζωής.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της UPL Ltd. ότι πρόκειται να συμμετέχει ως περιφερειακός υποστηρικτής του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA 2022 στο Κατάρ για την αγορά της Νότιας Αμερικής, η Γενική Γραμματέας της FIFA Fatma Samoura ανέφερε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την UPL Ltd. στο ρόλο του περιφερειακού υποστηρικτή για την τόσο σημαντική αγορά της Νότιας Αμερικής, ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA στο Κατάρ. Η UPL Ltd. είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της και, ακριβώς όπως και η FIFA, πιστεύει στη βιωσιμότητα, την ανάπτυξη και την εκπαίδευση. Οι σημερινές ανακοινώσεις βασίζονται στο μνημόνιο συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ του FIFA Foundation και της UPL Ltd το 2020. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με την UPL Ltd. ώστε να χρησιμοποιήσουμε το ποδόσφαιρο ως μέσο ευαισθητοποίησης κατανόησης ότι οι βιώσιμες πρακτικές καλλιέργειας και νέες τεχνολογίες θα είναι επωφελείς για όλους.»

Σχολιάζοντας  την σημαντική αυτή συνεργασία, ο Διεθνής Διευθύνων Σύμβουλος της UPL, Jai Shroff, ανέφερε ότι: «Είμαστε πανευτυχείς για τη συνεργασία της UPL με την FIFA. Το ποδόσφαιρο είναι μια διεθνής γλώσσα και λατρεύεται σε όλο τον κόσμο. Αν καταφέρουμε να το αξιοποιήσουμε προκειμένου να βοηθήσουμε τους εμπλεκόμενους να κατανοήσουν τα συστήματα τροφίμων, τον τρόπο με τον οποίο αυτά λειτουργούν, καθώς και για πιο λόγο πρέπει τα συστήματα αυτά να είναι βιώσιμα, το αποτέλεσμα θα ωφελήσει τόσο τους ανθρώπους όσο και τον πλανήτη μας. Αυτή η σχέση αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό προκειμένου να επιτύχουμε τον στόχο μας για επανασχεδιασμό της βιωσιμότητας και την ανάπτυξη βιώσιμων συστημάτων τροφίμων.»

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA 2022 στο Κατάρ θα λάβει χώρα από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου σε οκτώ στάδια εντός του Κατάρ.

Για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, επισκεφθείτε το FIFA.com/WorldCup.


UPL OpenAg Brand Mark ColourBlack logotype RGB

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας