Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015

Ενσωματώνονται οι εταιρείες Arysta Lifescience, Agriphar SA και Agriphar Crop Solution (πρώην Chemtura Agrosolutions)

Ενσωματώνονται οι εταιρείες Arysta Lifescience, Agriphar SA και Agriphar Crop Solution (πρώην Chemtura Agrosolutions)

Νέα διοικητική δομή στην Ευρώπη και την ενσωμάτωση των εταιρειών Arysta Lifescience, Agriphar SA και Agriphar Crop Solution (πρώην Chemtura Agrosolutions), κάτω από την ίδια ομπρέλα, ανακοίνωσαν με Δελτίο τύπου.

Οι αλλαγές όπως ανακοινώνεται στο Δελτίο Τύπου, πρόκειται να τεθούν σε ισχύ άμεσα, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της έως τώρα απόδοσης της εταιρείας και την εκμετάλλευση μακροπρόσθεσμων ευκαιριών για ανάπτυξη, την αναβάθμιση της παρουσίας τους και την ανάπτυξη τους με ταχύτατους ρυθμούς στον τομέα των προϊόντων φυτοπροστασίας και θρέψης.

Ο κ. José Nobre, Πρόεδρος της Arysta LifeScience Ευρώπης, δήλωσε: «Είμαστε πρόθυμοι να εκμεταλλευτούμε τις μοναδικές ευκαρίες ανάπτυξης που θα προκύψουν έχοντας τις Arysta LifeScience, την Chemtura AgroSolutions και την Agriphar στο ίδιο σχήμα, βασιζόμενοι στο ανθρώπινο δυναμικό της νέας εταιρείας μας Arysta Lifescience στην Ευρώπη». Ο νέος οργανισμός έχει λάβει σοβαρά υπόψη του τη νέα διευρυμένη γκάμα των προϊόντων, τη γεωγραφική παρουσία, τη φιλοδοξία ανάπτυξης της εταιρείας και τις συνδυασμένες ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού.

papaswthrioy dieyth.symvoulos AgripharΟ κ. Κωνσταντίνος Παπασωτηρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρείας στην Ελλάδα είναι υπεύθυνος για την ομαλή συγχώνευση – ενοποίηση των τριών εταιρειών σε τοπικό επίπεδο, με τη νέα επωνυμία Arysta LifeScience Ελλάς ΑΕΕΒΕ. Eπίσης, αναλαμβάνει εκτός από την Ελλάδα και τις χώρες Κύπρο, Αλβανία, Κόσοβο και FYROM.

«Το παγκόσμιο αποτύπωμα με πωλήσεις 2,2 δις δολάρια , η ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη, που αποδεικνύεται με πωλήσεις πάνω από 450 εκ. δολάρια, δεκατέσσερις θυγατρικές εταιρίες και δύο εργοστάσια παραγωγής, τυποποίησης και συσκευασίας, θα μας δώσει την ευελιξία να ανταποκριθούμε στις τοπικές ανάγκες και παράλληλα να βρούμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Πλέον προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις, αποτελούμενες από φυτοπροστατευτικά προϊόντα, επενδυτικά σπόρων, προϊόντα δημόσιας υγείας, βιολογικά προϊόντα, βιοδιεγέρτες, καινοτόμα προϊοντα θρέψης και προσκολλητικά», σχολιάζει ο κ. Κωνσταντίνος Παπασωτηρίου.

arysta lifescience bannerΣχετικά με την ArystaLifeScience

Η ArystaLifeScience η οποία σήμερα ανήκει στην Platform Specialty Products είναι μία εκ των κορυφαίων εταιρειών φυτοπροστασίας και θρέψης με πωλήσεις 2,2 δισ. δολάρια για το 2014.
Η Arysta Lifescience δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 125 χώρες παγκοσμίως, αποτελεί σημαντικό εταίρο στην παγκόσμια αγορά φυτοπροστασίας, θρέψης και στις επιστήμες υγείας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο marketing και τη διάθεση επιλεγμένων προϊόντων που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της αγοράς και των συνεργατών της.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, θα βρείτε στον ιστότοπο www.arystalifescience.com

 

platform specialty products bannerΣχετικά με την Platform

Η Platform Specialty Products είναι ενας παγκόσμιος παραγωγός ειδικών χημικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και πάροχος τεχνικών υπηρεσιών. Η Platform διαθέτει μία ευρεία γκάμα ειδικών χημικών προϊόντων, τα οποία παράγονται από πρώτες ύλες και χρησιμοποιούνται σε τεχνολογικές διαδικασίες πολλαπλών φάσεων. Μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της, δραστηριοποιείται σε αρκετούς τομείς της βιομηχανίας, όπως τη γεωργία, τα ηλεκτρονικά είδη, τα γραφικά, τις επιστρώσεις πλαστικών – μετάλλων, καθώς και την εξόρυξη πετρελαίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, θα βρείτε στον ιστότοπο www.platformspecialtyproducts.com

 

 

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας