Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021

BASF - Για τα υβρίδια ηλίανθου… επίλεξε αυτό που εμπιστεύεσαι

 BASF
BASF - Για τα υβρίδια ηλίανθου… επίλεξε αυτό που εμπιστεύεσαι

Tο 2020 η BASF εισήλθε στην αγορά σπόρου ηλίανθου, μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία Euralis, προσφέροντας στην Ευρωπαϊκή αγορά υβρίδια που προέρχονται από ένα νέο γενετικό πρόγραμμα, βασισμένο στη συνεργασία κορυφαίων εταιρειών, με μακρόχρονη εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη.

Το 2021, το χαρτοφυλάκιο υβριδίων ηλίανθου με το όνομα InSun και οι καταξιωμένες καινοτόμες τεχνολογίες Clearfield® & Clearfield® Plus, αποτελούν την απόλυτη επιλογή εμπιστοσύνης για τον Έλληνα παραγωγό. Οι ολοκληρωμένες και στοχευμένες πλέον λύσεις της BASF στην καλλιέργεια του ηλίανθου τον ενισχύουν και τον βοηθούν να διαχειριστεί καλύτερα την καλλιέργειά του και να επιτύχει ποιοτικές αποδόσεις.

Το νέο χαρτοφυλάκιο σπόρων υβριδίων ηλίανθου InSun προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πέντε υβρίδια, τα Acordis CLPLoris CLPDracaris CLPKapris CLP και Coloris CL, ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες καλλιέργειας. Είναι δοκιμασμένα για την προσαρμοστικότητά τους σε τοπικό επίπεδο, μέσα από ένα δίκτυο πειραματισμού στην Ελλάδα και τις κύριες χώρες παραγωγής στην Ευρώπη και προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις, μέσα από χρόνια δοκιμών και ανάπτυξης. Το πακέτο των χαρακτηριστικών που διαθέτουν, σχετικά με την αντοχή τους στις βασικές ασθένειες του ηλίανθου, τη γρήγορη αρχική τους ανάπτυξη, τη γενετική ανθεκτικότητά τους στην οροβάγχη και τις υψηλές τους αποδόσεις είναι εντυπωσιακό και, παράλληλα, πλήρως συμβατό με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας για σταθερότητα, αξιοπιστία και υψηλή περιεκτικότητα σε λάδι.

Acordis CLP – υψηλές προσδοκίες, υψηλές αποδόσεις

Sunflower Acordis CLP Hybrid Seed Bag Clearfield Plus SS BASF 1540x866

Το Acordis CLP, τεχνολογίας Clearfield® Plus, είναι ένα πρώιμο υβρίδιο, γρήγορης αρχικής ανάπτυξης. Διαθέτει ένα ολοκληρωμένο προφίλ αντοχής στις ασθένειες και είναι κατάλληλο για εντατικές καλλιέργειες με υψηλό δυναμικό απόδοσης και περιεκτικότητας σε λάδι.

Loris CLP – παραγωγικό, ευρείας προσαρμοστικότητας

Sunflower Loris CLP Hybrid Seed Bag Clearfield Plus SS BASF 1540x866

Το Loris CLP, τεχνολογίας Clearfield® Plus, είναι ένα παραγωγικό, μεσοπρώιμο υβρίδιο, υψηλής περιεκτικότητας σε λάδι, κατάλληλο για όλα τα εδάφη και τις κλιματολογικές συνθήκες. Ξεχωρίζει για την υψηλή αντοχή του στη φόμοψη και την γενετική του αντοχή στην οροβάγχη (A-G). Είναι ιδανικό υβρίδιο για μέσης ή υψηλής δυναμικής χωράφια.

Dracaris CLP - πρώιμο υβρίδιο κατάλληλο και για επίσπορη καλλιέργεια

Sunflower Dracaris CLP Hybrid Seed Bag Clearfield Plus SS BASF 1540x866

Το Dracaris CLP είναι ένα πρώιμο υβρίδιο, τεχνολογίας Clearfield® Plus, που ξεχωρίζει για τις υψηλές αποδόσεις και την υψηλή αντοχή στον περονόσπορο, ιδιαίτερα σε περιοχές με ιστορικό προσβολής. Ιδανική επιλογή για μέσης δυναμικής χωράφια, κατάλληλο για πρώιμες ή όψιμες σπορές.

Kapris CLP - πρωιμότητα και υψηλές αποδόσεις

Sunflower Kapris CLP Hybrid Seed Bag Clearfield Plus SS BASF 1540x866

Το Kapris CLP, τεχνολογίας Clearfield® Plus, είναι πρώιμο υβρίδιο γρήγορης αρχικής ανάπτυξης και χαρακτηρίζεται από την υψηλή γενετική ανθεκτικότητα στην οροβάγχη (φυλές A-G). Αποδίδει σταθερές και καλές παραγωγές σε εντατικές ή χαμηλών εισροών καλλιέργειες και έχει εξαιρετική ανεκτικότητα σε ασθένειες.

Coloris CL - ευελιξία και σταθερές αποδόσεις

Sunflower Coloris CL Hybrid Seed Bag Clearfield SS BASF 1540x866

Το Coloris CL είναι ένα μεσοπρώιμο, ευέλικτο Clearfield® υβρίδιο, σταθερών αποδόσεων, ακόμα και σε συνθήκες στρες, κατάλληλο για μεσαίας και χαμηλής δυναμικής χωράφια. Ξεχωρίζει για την εξαιρετική του ικανότητα γονιμοποίησης υπό συνθήκες στρες, την αντοχή του στο βερτισίλλιο, αλλά και την υψηλή ανθεκτικότητά του στην οροβάγχη (A-G).

Η παρουσία της BASF στη μεγάλη καλλιέργεια συνεχώς δυναμώνει και τα υβρίδια ηλίανθου InSun εδραιώνουν τη θέση της στις καλλιέργειες εαρινής σποράς. Οι ολοκληρωμένες συνδυαστικές λύσεις που διαθέτει αποτελούν αξιόπιστη επιλογή εμπιστοσύνης για τον Έλληνα παραγωγό ηλίανθου.

InSun™ υβρίδια ηλίανθου της BASF. Επιλογή εμπιστοσύνης.

BASF LOGO GREEN

Video

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας