Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

HaifaStim™ - Βιοδιεγέρτες για καλλιέργειες υψηλής ποιότητας

Haifa Νοτιοανατολικής Ευρώπης
HaifaStim™ - Βιοδιεγέρτες για καλλιέργειες υψηλής ποιότητας

Η σειρά HaifaStim ™ είναι μια σειρά προϊόντων από βιοδιεγέρτες, προσεκτικά σχεδιασμένοι για την ενίσχυση του φυτού, και του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο αναπτύσσεται, προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγή και να βελτιωθεί στο μέγιστο η ποιότητα

Η σειρά HaifaStim ™ βελτιώνει όλο το σύστημα ανάπτυξης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία εξαιρετικών φυτών, τη δημιουργία καλύτερης δομής του εδάφους και υψηλότερες αποδόσεις, καθώς επίσης και την μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

background

icons

Η σειρά HaifaStim ™

Ένα αειφόρου ανάπτυξης σύστημα ενίσχυσης.

 HaifaStim™ Foliamin

FoliAmin 180x180

Πηγή αμινοξέων και πεπτιδίων για διαφυλλικές εφαρμογές, ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν, με υψηλές συγκεντρώσεις ελεύθερων αμινοξέων και πεπτιδίων, για άμεση και πλήρη απορρόφηση από το φύλλωμα, καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα και αποτελεσματικότερη δράση των λιπασμάτων και των εντομοκτόνων.

 HaifaStim™ Amin

Amin 180x180

Πηγή αμινοξέων, πεπτιδίων και πεπτονών για διαφυλλικές εφαρμογές. Τα αμινοξέα και τα πεπτίδια (υδρολυμένες πρωτεΐνες) διευκολύνουν τη σύνθεση ρυθμιστών ανάπτυξης στο φυτό, η οποία διαδικασία με τη σειρά της ελέγχει μια σειρά από βασικές διεργασίες στο φυτό.

 HaifaStim™ Humic

Humic

Τα χουμικά οξέα προέρχονται από το ορυκτό λεοναρδίτη. Η χουμική ουσία αυξάνει την ικανότητα ανταλλαγής κατιόντων του εδάφους (CEC), και έτσι βελτιώνει τη δομή του εδάφους και ενισχύει την ικανότητα του εδάφους να παρέχει στο φυτό τα βασικά θρεπτικά συστατικά. Η χουμική ουσία επίσης προκαλεί ηλεκτροχημικό δυναμικό στις ρίζες του φυτού το οποίο τελικά και διευκολύνει τν πρόσληψη των θρεπτικών ουσιών. Εξ’αιτίας της ενισχυμένης παραγωγής φαινολικών ενώσεων, οι χουμικές ουσίες ενισχύουν την άμυνα του φυτού ενάντια στο στρες.

 HaifaStim™ Mar

Mar

Εκχυλίσματα των φυκιών Ascophyllum nodosum τα οποία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά , φυσικά βιοδιεγερτικά και βελτιωτικά τα οποία δρουν σε συνέργεια για τη βελτίωση της ανάπτυξης των φυτών και των ιδιοτήτων του εδάφους.

figure

5 βασικοί λόγοι για να χρησιμοποιήσετε τη σειρά HaifaStim™:

• Για καλλιέργειες υψηλών αποδόσεων:

Τα φυτά μπορούν και παράγουν τους μεταβολίτες και τα απαιτούμενα ένζυμα για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσής τους.

• Για αντιμετώπιση του στρες:

υποβοήθηση του φυτού να ανακτήσει το μεταβολισμό του και επανενεργοποίηση των βιοχημικών διεργασιών και της σύνθεσης ενζύμων απαραίτητων για την ανάπτυξη του φυτού.

• Διατήρηση των καλλιεργειών στη βέλτιστη κατάστασή τους:

Τροφή για την καλλιέργεια με physio-θρεπτικές ενώσεις οι οποίες συμβάλλουν στη συνέχιση του παραγωγικού κύκλου του φυτού και στην αποφυγή καταστάσεων στρες.

• Φορείς ζιζανιοκτόνων και μυκητοκτόνων:

Διευκόλυνση της δράσης των φυτοπροστατευτικών προϊόντων και επιτάχυνση της μετακίνησής τους στο φυτό.

• Ενισχυτές των διαλυτών λιπασμάτων:

Βελτιώνουν τη δραστηριότητα του ριζικού συστήματος έτσι ώστε όταν εφαρμόζονται μαζί με προϊόντα θρέψης να έχουμε καλύτερη απόδοση της χρήσης των θρεπτικών ουσιών.

 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας