Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ρόλος της Θρέψης με Emphyton, στα παθογόνα και στη βελτίωση απόδοσης & ποιότητας στα Ψυχανθή

Emphyton
Ο ρόλος της Θρέψης με Emphyton, στα παθογόνα και στη βελτίωση απόδοσης & ποιότητας στα Ψυχανθή

Τα θρεπτικά στοιχεία συμμετέχουν ποικιλοτρόπως στην ανάπτυξη και αποδοτικότητα των φυτών. Παράλληλα, συμβάλλουν και στην ικανότητα των φυτών να αμύνονται ταχέως σε προσβολές παθογόνων μικροοργανισμών. Αυτής της φιλοσοφίας είναι και τα προϊόντα της Emphyton.

1

✔ NUTRISTIMULATOR

Το Nutristimulator είναι ένας βιοδιεγέρτης εδάφους και φυλλώματος με βάση πλήρη αμινοξέα, άζωτο και οργανική ουσία. Συντελεί στην ισορροπία της φυσιολογίας των φυτών, ενισχύοντας τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς, τις βασικές λειτουργίες μεταβολισμού καθώς και τη διαδικασία φωτοσύνθεσης.

Στα Ψυχανθή, βοηθά το νεαρό φυτό να ξεκινήσει ζωηρά και να ξεφύγει από τις συνήθεις συνθήκες στρες (περίσσεια υγρασίας, χαμηλές θερμοκρασίες, ξηροθερμικές συνθήκες και χαλαζοπτώσεις)

4

✔ ΒS – 95

Το BS-95 είναι ένας βιοδιεγέρτης υψηλής τεχνολογίας φυτικής προέλευσης με μακροστοιχεία και ιχνοστοιχεία, ειδικά σχεδιασμένος για να αυξήσει την ποιότητα της παραγωγής και την ποσότητα αυτής , με την επίτευξη γρήγορης κυτταροδιαίρεσης αι κατ’επέκταση καρποφορίας. Δεδομένης της άριστης αναλογίας των θρεπτικών που περιέχει, ανταποκρίνεται πολύ καλά στις απατήσεις του άνθους και του καρπιδίου. Στόχος του προϊόντος είναι η ισορροπημένη ανάπτυξη του φυτού προωθώντας την αύξηση των καρποφόρων οργάνων, την ομοιομορφία τους, το μέγεθος τους και το βάρος αυτών.

Στα ψυχανθή, αξίζει να σημειωθεί ο μεγάλος αριθμός λοβών, το μέγεθος των καρπών καθώς και η ομοιομορφία τους.

3

✔ FOSIKA

Το Fosika είναι ένα διαφυλλικό λίπασμα το οποίο περιέχει φώσφορο και κάλιο, με διπλή δράση:

► Εμπλουτίζει το φυτό με κάλιο και φώσφορο

► Ενισχύει και διεγείρει τον αμυντικό μηχανισμό των φυτών (φυτοαλεξίνες) προλαμβάνοντας μυκητολογικές ασθένειες.

Ειδικά στα ψυχανθή, αναστέλλεται η βλάστηση αυξάνοντας το μέγεθος και το ειδικό βάρος των καρπών καθώς και την ομοιόμορφη πρωίμιση τους.

2

programma threpsis

pinakas


 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους γεωπόνους της εταιρίας ή επισκεφθέιτε το site της Emphyton πατώντας ΕΔΩ

logo

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας