Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

Vermi Compost Biosolids - μια νέα σειρά προϊόντων με την χρήση των γαιοσκωλήκων, από τη BIOSOLIDS

BIOSOLIDS
Vermi Compost Biosolids - μια νέα σειρά προϊόντων με την χρήση των γαιοσκωλήκων, από τη BIOSOLIDS

Η Biosolids S.A έχει δημιουργήσει μια καινούργια σειρά προϊόντων με την χρήση των γαιοσκωλήκων. Το Vermi Compost Biosolids αποτελεί ένα φυσικό́ προϊόν που παράγεται από́ την αποδόμηση οργανικών υπολειμμάτων μέσω της πεπτικής διαδικασίας των γαιοσκωλήκων.

Όλο και περισσότερο ακούμε και διαβάζουμε σχετικά με την αειφορική γεωργία και την προστασία του περιβάλλοντος. Ένας από τους πυλώνες της αειφορικής διαχείρισης είναι η προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας τα μέσα για πιο φιλικούς τρόπους καλλιέργειας αλλά συνάμα και αποδοτικούς για την παραγωγή του τελικού  προϊόντος.

Η χρήση των γαιοσκωλήκων στην παραγωγή προϊόντων θρέψης αποτελεί μια καινοτομία καθώς το τελικό προϊόν είναι ένα πλούσιο και άριστο οργανικό λίπασμα. Η διαχείριση των υπολειμμάτων με την χρήση των γαιοσκωλήκων διασφαλίζει μια φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση και σαν τελικό προϊόν ένα εξαιρετικής ποιότητας υλικό.

Η Biosolids SA δραστηριοποιείται από το 2012 στην παραγωγή εδαφοβελτιωτικών προϊόντων με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Biosolids S.A έχει δημιουργήσει μια καινούργια σειρά προϊόντων με την χρήση των γαιοσκωλήκων.  Το Vermi Compost Biosolids αποτελεί ένα φυσικό́ προϊόν που παράγεται από́ την αποδόμηση οργανικών υπολειμμάτων μέσω της πεπτικής διαδικασίας των γαιοσκωλήκων. Πρόκειται για ένα σταθερό, άοσμο και πλούσιο σε οργανική ουσία προϊόν, πλούσιο σε ένζυμα αποδόμησης των πρωτεϊνών, φυσικές αυξητικές ορμόνες, βιταμίνες, χουμικά και φουλβικά οξέα

Το Vermi Compost Biosolids εμφανίζει επίσης εξαιρετικά́ υψηλή́ ικανότητα συγκράτησης του νερού́ (υδατοϊκανότητα). Με την χρήση των γαιοσκωλήκων του είδους Eisenia fetida, τα οργανικά́ υπολείμματα μετατρέπονται σε ένα υψηλής ποιότητας υλικό́, κατάλληλο για χρήση στη βιολογική́ καλλιέργεια.

Το Vermi Compost Biosolids περιέχει πλήθος ωφέλιμων μυκήτων και βακτηριών που βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας της οργανικής ύλης στο έδαφος.

Η εφαρμογή του Vermi Compost Biosolids είναι ιδανική:

► Θερμοκηπιακές καλλιέργειες,

► Aμπέλια,

► Eλιές,

► Πυρηνόκαρπα,

► Μηλοειδή,

► Σπαράγγια,

► Πατάτες,

► Εσπεριδοειδή

► Ανθοκομικά είδη


 

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας