Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

PHENIX - Οργανικό λίπασμα σε μορφή πέλλετ για εύκολη και ομοιόμορφη κατανομή στο χωράφι

BIOSOLIDS
PHENIX - Οργανικό λίπασμα σε μορφή πέλλετ για εύκολη και ομοιόμορφη κατανομή στο χωράφι

Η θρέψη των καλλιεργειών με χρήση οργανικών λιπασμάτων, εμπλουτισμένα με υψηλής αξίας πρώτες ύλες αποτελούν τη βάση για την μετάβαση από την Συμβατική στην Αειφορική γεωργία. Η ορθή αξιοποίηση των πρώτων υλών καθώς και η εξέλιξη της τεχνολογίας για την εύκολη και αποδοτική χρήση στο χωράφι παίζουν καταλυτικό ρόλο στην θρέψη και την άμυνα των καλλιεργειών.

Η Biosolids S.A μετά και την συνεργασία της με τον οίκο Italpollina S.p.A που εξειδικεύεται στην οργανική θρέψη, εμπλουτίζει την γκάμα της με υψηλής τεχνολογίας προϊόντα πλούσια σε θρεπτικά και οργανική ουσία.

phenix 01

Το Phenix 6-8-15 (+2 Mg) είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση σε οργανικό λίπασμα  που κυκλοφορεί στην αγορά. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε οργανική ύλη και την μεγάλη περιεκτικότητα σε εξ ολοκλήρου οργανικό άζωτο, φωσφόρο και κάλιο. Η υψηλή λιπαντική ικανότητα και η χρήση του στην βιολογική καλλιέργεια καθιστούν το Phenix την πιο ολοκληρωμένη λύση για παροχή θρεπτικών καθ’ όλη την διάρκεια της καλλιέργειας. Η βάση του Phenix 6-8-15 (+2Mg) αποτελεί η κοπριά πουλερικών, γκουανό καθώς και ορυκτά για την σταδιακή αποδέσμευση των θρεπτικών.

Το Phenix 6-8-15 (+2Mg) είναι σε μορφή μικρού πέλλετ για εύκολη και ομοιόμορφη κατανομή στο χωράφι και μεγάλης περιεκτικότητας σε οργανική ουσία. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο βελτιώνει την ποιότητα και το μέγεθος των φρούτων και των λαχανικών.

Η εφαρμογή του Phenix 6-8-15 +(2Mg) είναι ιδανική για χρήση σε:

► Ελιά

► Αμπέλια

► Πυρηνόκαρπα

► Μηλοειδή

► Βολβούς

► Εσπεριδοειδή


 Logo HorizontaL TRANSPARENT 400px

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας