Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Για την καλλιέργεια Σταυρανθών λαχανικών η HAZERA προτείνει...

Για την καλλιέργεια Σταυρανθών λαχανικών η HAZERA προτείνει...

Η Hazera, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα παραγωγής σπόρων, παρέχει καινοτόμες δραστηριότητες και τεχνογνωσία συνδυάζοντας την εμπειρία με την τεχνολογία. Αναπαράγει, αναπτύσσει, δημιουργεί και διακινεί υβρίδια κηπευτικών σε όλο τον κόσμο. 

Στόχος της είναι η δημιουργία ποικιλιών και υβριδίων ανώτερης ποιότητας και υψηλής απόδοσης παντρεύοντας τη σύγχρονη επιστήμη με παραδοσιακές μεθόδους αναπαραγωγής.

Καινοτομία από τη HAZERA...

Tinty 400Λάχανο κωνικό κόκκινο Tinty F1:

Υβρίδιο 70-75 ημερών ανθεκτικό στο «σκάσιμο» και με πολύ καλή διατηρησιμότητα στο χωράφι. Η κεφαλή του είναι κωνική, κόκκινη και τα φύλλα τρυφερά με εξαιρετικά γλυκιά γεύση. Ανάλογα με την πυκνότητα φύτευσης το μέσο βάρος της κεφαλής είναι 300-1200 γραμμάρια. Είναι κατάλληλο για νωπή κατανάλωση και ιδιαίτερα ελκυστικό σε κοινή συσκευασία με το πράσινο κωνικό λάχανο Dutchman.

 

 

Για την καλλιέργεια Σταυρανθών λαχανικών η HAZERA επίσης προτείνει...

DUTCHMAN 1

Λάχανο κωνικό πράσινο Dutchman F1: Υβρίδιο 70-75 ημερών ανθεκτικό στο «σκάσιμο» και με πολύ καλή διατηρησιμότητα στο χωράφι. Η κεφαλή του είναι κωνική, πράσινη και τα φύλλα τρυφερά με εξαιρετικά γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλο για νωπή κατανάλωση και ιδιαίτερα ελκυστικό σε κοινή συσκευασία με το κόκκινο κωνικό λάχανο Tinty.

 

laxano LANDINI F1Λάχανο Landini F1:

Υβρίδιο 80-85 ημερών με άριστη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και στο «σκάσιμο» και καλή ανοχή σε προσβολή από μύκητες και βακτήρια. Η κεφαλή του είναι στρογγυλή με ανοιχτό πράσινο χρώμα και τα φύλλα τρυφερά με πολύ γλυκιά γεύση. Ανάλογα με την πυκνότητα φύτευσης το μέσο βάρος της κεφαλής είναι 3-5 κιλά. Είναι κατάλληλο για νωπή κατανάλωση και βιομηχανική επεξεργασία.

 

laxano TAURUS F1Λάχανο Taurus F1:

Υβρίδιο τύπου Bue Green 90-110 ημερών με μεγάλη αντοχή στο «σκάσιμο» και στο ξεβλάστωμα και καλή ανοχή σε προσβολή από μύκητες και βακτήρια. Η κεφαλή του είναι στρογγυλή, ελαφρώς πεπλατυσμένη, συμπαγής και συνεκτική με πολύ καλή γεύση. Ανάλογα με την πυκνότητα φύτευσης το μέσο βάρος της κεφαλής είναι 3-6 κιλά. Παρουσιάζει σταθερή απόδοση και υψηλή ποιότητα και είναι κατάλληλο για νωπή κατανάλωση.

laxano kokkino ROMUS F1

 

Λάχανο κόκκινο Romus F1:

Πολύ πρώιμο υβρίδιο 70-75 ημερών με μεγάλη ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες. Η κεφαλή είναι στρογγυλή με έντονο κόκκινο χρώμα και τα φύλλα τρυφερά με γλυκιά, ελαφρώς πιπεράτη γεύση. Είναι φυτό με μέσο βάρος κεφαλής 1-2 κιλά και παρουσιάζει μεγάλη διάρκεια παραμονής στο χωράφι μετά την ωρίμανση.

kounoypidi FERRARA F1

 

Κουνουπίδι Ferrara F1:

Υβρίδιο 70-75 ημερών, ανθεκτικό στο «ξεβλάστωμα» και με εξαιρετική αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι φυτό εύρωστο με ευθυτενή φύλλα και με πολύ καλή κάλυψη της ανθοκεφαλής. Η κεφαλή είναι συνεκτική, λευκού χρώματος κατάλληλη για νωπή κατανάλωση.

 

kounoypidi CHAMONIX F1

 

Κουνουπίδι Chamonix F1:

Υβρίδιο 95-110 ημερών ανθεκτικό στο «ξεβλάστωμα» και στην περιφερειακή ξήρανση των φύλλων (Tip Burn). Είναι δυνατό φυτό, με ευθυτενή φύλλα και με πολύ καλή κάλυψη της ανθοκεφαλής. Η κεφαλή είναι κατάλευκη, συνεκτική και συμπαγής κατάλληλη για νωπή κατανάλωση.

 

Με πρώτη επιλογή την εταιρεία Hazera η επίτευξη του μέγιστου δυνατού κέρδους στην παραγωγή και πώληση των προϊόντον είναι εξασφαλισμένη...

 hazera gr

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας