Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Εγκαίνια των εργαστηρίων AGROLAB RDS Cyprus στη Λευκωσία

AGROLAB RDS Cyprus
Εγκαίνια των εργαστηρίων AGROLAB RDS Cyprus στη Λευκωσία

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομου Β’, του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, βουλευτών, δημάρχων και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου, πραγματοποιήθηκαν στις 6 Ιουνίου 2018 τα εγκαίνια των εργαστηριακών εγκαταστάσεων της AGROLAB RDS Cyprus στη Λευκωσία.

Η AGROLAB RDS – Integrated Laboratory & Consultancy Solutions, είναι μέλος της Redestos-Efthymiadis Agrotechnology Group, ενός ομίλου με πάνω από 80 χρόνια ιστορίας στο χώρο της Γεωργίας και συσσωρευμένης εμπειρίας στην κάλυψη των αναγκών του αγρότη και του καταναλωτή, μέσα από ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών, που αφορούν στη δημόσια υγεία, τα τρόφιμα, το νερό και το περιβάλλον γενικότερα.

Το δίκτυο εργαστηριών της AGROLAB RDS, με τα κεντρικά της εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη και με μονάδες σε Αθήνα, Βόλο, Βουλγαρία -τώρα και στην Κύπρο- πληροί όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις ποιότητας εξυπηρετώντας σε άριστο βαθμό τις ανάγκες της αγοράς των χωρών της Βαλκανικής και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η παροχή των υπηρεσιών της στην Κύπρο θα αποτελέσει επιπλέον το εφαλτήριο για την στρατηγική ανάπτυξη του ομίλου των εργαστηρίων στη ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της, η AGROLAB RDS συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο Όμιλο Εταιρειών M.S.C. Latouros Investments, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της λατόμησης για πάνω από 40 χρόνια, με συμμετοχή σε τέσσερα από τα πιο σημαντικά λατομεία της Κύπρου.

Η AGROLAB RDS είναι ένα εξειδικευμένο one-stop εργαστήριο ευρωπαϊκού επιπέδου, που προσφέρει στους πελάτες της προγράμματα ελέγχου που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της κυπριακής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας και όχι μόνο.

AGROLAB RDS CYPRUS

 

 

Φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας