Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Εmphyton, για αυξημένη παραγωγή & βελτιωμένη ποιότητα στα Σιτηρά

Emphyton
Εmphyton, για αυξημένη παραγωγή & βελτιωμένη ποιότητα στα Σιτηρά

Τα σκευάσματα της EMPHYTON χάρη στην ειδική σύνθεση τους με την έντονη διεισδυτική και διασυστηματική τους δράση, αυξάνουν την παραγωγή και την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, ενισχύουν τον αμυντικό μηχανισμό των φυτών προλαμβάνοντας μυκητολογικές ασθένειες.

✔ NUTRISTIMULATOR

Το Nutristimulator είναι ένας βιοδιεγέρτης εδάφους και φυλλώματος με βάση πλήρη αμινοξέα, άζωτο και οργανική ουσία. Συντελεί στην ισορροπία της φυσιολογίας των φυτών, ενισχύοντας τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς, τις βασικές λειτουργίες μεταβολισμού καθώς και τη διαδικασία φωτοσύνθεσης.

Στα σιτηρά, αυξάνει την παραγωγή, βελτιώνει την ποιότητα (αύξηση πρωτεΐνης και υαλώδες) και προστατεύει από συνθήκες στρες.

2

✔ FOSIKA

Το Fosika είναι ένα διαφυλλικό λίπασμα το οποίο περιέχει φώσφορο και κάλιο, με διπλή δράση:

► Εμπλουτίζει το φυτό με κάλιο και φώσφορο

► Ενισχύει και διεγείρει τον αμυντικό μηχανισμό των φυτών (φυτοαλεξίνες) προλαμβάνοντας μυκητολογικές ασθένειες.

Χάρη στην ειδική σύνθεση του, έχει ιδιαίτερα έντονη διεισδυτική καθώς και διασυστηματική δράση ανοδικά και καθοδικά. Έτσι, το Fosika βρίσκεται παντού στο φυτό, από το φύλλωμα και το λαιμό έως το ριζικό σύστημα, χάρη της άμεσα αφομοιώσιμης μορφής του.

3

✔ ΜICONIC

Το Miconic ειδικά ενδείκνυται για την ενίσχυση της άμυνας των φυτών, ενεργοποιώντας τους εσωτερικούς διεγέρτες που είναι ικανοί να επάγουν δομικές και / ή  βιοχημικές αντιδράσεις που σχετίζονται με την αντίσταση στα παθογόνα.

Δημιουργεί εχθρικό περιβάλλον στο κύτταρο, καθιστώντας τον κυτταρικό χυμό ιδιαίτερα όξινο ώστε να αποφευχθεί ο πολλαπλασιασμός των μυκήτων και κατ’επέκταση της προσβολής.

MICONIC

PROGRAMMA THREPSIS SITHRWN


  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους γεωπόνους της εταιρίας ή επισκεφθείτε το site της Emphyton πατώντας ΕΔΩ

logo

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας