Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Organic Grow & Aegis Tablet - για νέες φυτεύσεις με εύκολη εγκατάσταση, από τη BIOSOLIDS

Γράφει: Παλιούρας Παναγιώτης, MSc, BIOSOLIDS
Organic Grow & Aegis Tablet - για νέες φυτεύσεις με εύκολη εγκατάσταση, από τη BIOSOLIDS

Η εγκατάσταση νέας καλλιέργειας δεν είναι μια τόσο απλή διαδικασία και ο παραγωγός οφείλει να πάρει τις σωστές αποφάσεις για την επένδυση του.

Το έδαφος, οι κλιματολογικές συνθήκες καθώς και το γενετικό υλικό  αποτελούν την βάση για το στήσιμο ενός παραγωγικού οπωρώνα. Το έδαφος και το ιστορικό του αγροτεμαχίου επηρεάζουν την εγκατάσταση και την παραγωγικότητα των δέντρων και θα χρειαστούν σωστές λύσεις εγκλιματισμού των φυτών.

H Biosolids SA προτείνει ένα καινοτόμο προϊόν με πολλαπλά οφέλη για την καλλιέργεια. Το προϊόν “Organic Grow” αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στο λάκκο φύτευσης καθώς αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας κομπόστ, φυτικών υπολειμμάτων με προσθήκη ωφέλιμων μικροοργανισμών.

OrganicGrow 70 Front 300x300

Το “Organic Grow” που διαθέτει και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιέχει τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς του είδους Glomus spp., καθώς και τον ωφέλιμο μύκητα Trichoderma Harzianum .

Ο συνδυασμός οργανικής ουσίας και ωφέλιμων μικροοργανισμών αποτελεί ιδανική συνταγή, διότι διασφαλίζεται η βιωσιμότητα των μικροοργανισμών και παρέχεται σταθερή αποδέσμευση θρεπτικών ουσιών για τα φυτά.

Η χρήση μικροοργανισμών στο λάκκο φύτευσης είναι πλέον προτεραιότητα για κάθε παράγωγό ή γεωπόνο καθώς η εγκατάσταση ωφέλιμων μυκορριζών και μυκήτων δίνει προστασία και διαθεσιμότητα θρεπτικών στα φυτά. Η σχέση μεταξύ φυτών και ωφέλιμων μικροοργανισμών είναι συνήθως συμβιωτική με αποτέλεσμα την καλύτερη χρήση νερού, θρεπτικών αλλά και σχετικής προστασίας από παθογόνα εδάφους.

Aegis tablet 01 300x300

Η εύκολη και αποτελεσματική λύση είναι με την χρήση μυκόρριζας και ωφέλιμων βακτηρίων σε μορφή Δισκίου με άμεση επαφή με τις ρίζες. Η μεγάλη συμπύκνωση σε σπόρια μυκόρριζας αλλά και ο τρόπος εφαρμογής είναι ότι χρειάζεται ο παραγωγός και ο γεωπόνος.

Ο συνδυασμός του Aegis Tablet και του “Organic Grow’’ αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση στις φυτεύσεις νέων καλλιεργειών.


 Logo HorizontaL TRANSPARENT 400px

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας