Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Αποτύπωμα για ένα βιώσιμο μέλλον με βιοδιεγέρτες & ωφέλιμους μικροοργανισμούς

BIOSOLIDS
Αποτύπωμα για ένα βιώσιμο μέλλον με βιοδιεγέρτες & ωφέλιμους μικροοργανισμούς

Η εταιρεία Biosolids S.A. δραστηριοποιείται στο χώρο των εδαφοβελτιωτικών και των λιπασμάτων εδώ και αρκετά χρόνια.

Βασική πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της εταιρείας είναι η ορθολογική διαχείριση οργανικών αποβλήτων, υπολειμμάτων και βιομάζας, ώστε να παραχθεί ένα βιώσιμο μοντέλο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την αειφόρο ανάπτυξη, δημιουργώντας έτσι ένα υγιές οικοσύστημα.

Η Biosolids S.A. αντιμετωπίζει τα πάντα σαν μια ευκαιρία για τη δημιουργία αξίας, επιλέγοντας με προσοχή τις πρώτες ύλες, για έναν πλανήτη υγιή, με εύρωστες καλλιέργειες.

Οι νέες και σύγχρονες πρακτικές στην αγροτική παραγωγή απαιτούν καινοτόμες λύσεις για την αύξηση, τόσο της παραγωγής, αλλά και της άμυνας των καλλιεργειών στις βιοτικές & αβιοτικές καταπονήσεις. Με την χρήση εξειδικευμένων βιοδιεγερτών και ωφέλιμων μικροοργανισμών θρέψης και άμυνας των φυτών μπορεί να επιτευχθεί η διατήρηση της ευρωστίας των καλλιεργειών έναντι των αντίξοων συνθηκών, που καλούνται καθημερινά να “αντιμετωπίσουν” τα φυτά.

Η Biosolids S.A., μετά την συνεργασία της με την εταιρεία Hello Nature (Italpollina), που εξειδικεύεται στην οργανική θρέψη,  διαθέτει ένα εξαιρετικά ενισχυμένο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο με το οποίο μπορεί να παρέχει λύσεις σε όλα τα προβλήματα θρέψης που απαντώνται σε όλες τις καλλιέργειες.

Products Biodiegertes Ofelimoi Photo 2

GLYSS | Καινοτόμος βιοδιεγέρτης με ωφέλιμα βακτήρια και φυτικά πεπτίδια

Το προϊόν GLYSS αποτελεί έναν καινοτόμο βιοδιεγέρτη 100% φυτικής προέλευσης κατάλληλο για υδρολίπανση και εφαρμογές στο έδαφος, είτε στο θερμοκήπιο πριν και μετά τη βλάστηση των φυτών. Η σύνθεσή του με ωφέλιμα βακτήρια καθώς και φυτικά πεπτίδια ενισχύει την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, θωρακίζοντας τις ρίζες και παρέχοντας έτσι καλύτερη ανάπτυξη των φυτών, βοηθώντας ταυτοχρόνως στην αντιμετώπιση στρεσογόνων καταστάσεων που ενδεχομένως να υπάρχουν κατά τη βλάστηση,  φύτευση και μεταφύτευση.

Κάποια ακόμη πλεονεκτήματα του GLYSS που αξίζει να σημειωθούν είναι:

✔ Βελτιστοποίηση της θρέψης και της φωτοσύνθεσης.

✔ Μεγαλύτερη ανοχή του φυτού στις αβιοτικές καταπονήσεις.

✔ Καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών στοιχείων.

✔ Θωράκιση του ριζικού συστήματος

✔ Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα για την παραδοσιακή λίπανση ώστε να υπάρχει υψηλή απόδοση και ποιότητα.

TEAM MIX | Ωφέλιμοι Μικροοργανισμοί με μυκόρριζες και τριχόδερμα

Το TEAM MIX είναι ένα ειδικό σκεύασμα ωφέλιμων μικροοργανισμών σε μορφή υδατοδιαλυτής σκόνης, ιδανικό για υδρολίπανση σε θερμοκηπιακές και υπαίθριες καλλιέργειες. Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στη σύνθεσή του, καθώς περιέχει δυο είδη μυκήτων μυκόρριζας (Glomus intraradices και Glomus mosseae) και ένα είδος τριχόδερμα (Trichoderma atroviride).

Εφαρμόστε το TEAM MIX αμέσως μετά τη μεταφύτευση, έτσι ώστε να επιτύχετε γρήγορη και άμεση εγκατάσταση των φυτών, καλύτερη απορρόφηση νερού και θρεπτικών στοιχείων, αλλά και ενίσχυση του φυτού ενάντια στο αβιοτικό στρες.

Το TEAM MIX δρα κατά την εφαρμογή του στο επίπεδο της ριζόσφαιρας προάγοντας έτσι την ανάπτυξη των ριζών και εδραιώνοντας την εγκατάσταση των νέων φυτών χάρη:  

✔ Στην παρουσία μυκορριζών με θετική επίδραση στη διαλυτοποίηση του φωσφόρου στο χώμα

✔ Στη βιο-διεγερτική και ανταγωνιστική με παθογόνα δράση του Trichoderma spp.

✔ Στην υψηλή διαλυτότητα του σκευάσματος

AQUAMIN | Βιοδιεγέρτης με 62% φυτικά πεπτίδια

Το προϊόν AQUAMIN αποτελεί βιοδιεγέρτη σε μορφή υδατοδιάλυτης σκόνης, ο οποίος μπορεί να εφαρμοστεί με υδρολίπανση, καθώς επίσης και με ανάμειξη με άλλα συμβατά σκευάσματα. Η σύνθεσή του AQUAMIN με 62% φυτικά πεπτίδια παρέχει τη δυνατότητα βελτίωσης της παραγωγικότητας του μεταβολισμού των φυτών, καθιστώντας το φυτό υγιές και με μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις αντίξοες συνθήκες.

Κάποια ακόμη πλεονεκτήματα του AQUAMIN που αξίζει να σημειωθούν είναι:

✔ Καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων και κατά συνέπεια αύξησης της παραγωγής και της ευρωστίας του φυτού

✔ Ενίσχυση των καλλιεργειών έναντι του στρες

✔ Εμπλουτισμός των καλλιεργειών με τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά, όπως χρώμα, περιεκτικότητα σε σάκχαρα, η ποιότητα των φρούτων και η ομοιομορφία

✔ Προσφέρει άμεση ενέργεια στα φυτά σε κρίσιμα στάδια ανάπτυξης.


 Logo HorizontaL TRANSPARENT 400px

Σχετικά Άρθρα

  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας