BASF
  • Διεύθυνση: Παραδείσου 2 & Κηφισίας, Μαρούσι Αθήνα, 151 25 Ελλάδα
  • Τηλέφωνο: 210 6860100
  • FAX: 210 6860200
  • Ιστοσελίδα: www.agro.basf.gr
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

BASF – Δημιουργούμε χημεία για ένα αειφόρο μέλλον

Στη BASF, δημιουργούμε χημεία, εδώ και 150 χρόνια. Το εύρος των προϊόντων της εταιρείας εκτείνεται από τα χημικά, πλαστικά, προϊόντα υψηλής απόδοσης έως τα προϊόντα φυτοπροστασίας, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Είμαστε η κορυφαία χημική εταιρεία στον κόσμο και συνδυάζουμε την οικονομική επιτυχία με την περιβαλλοντική προστασία και την κοινωνική ευθύνη. Η BASF κατέγραψε πωλήσεις €74,3 δισεκατομμυρίων το 2014 και απασχολούσε πάνω από 113.000 εργαζόμενους στο τέλος του ίδιου έτους.

Τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF

Με πωλήσεις πάνω από € 5,4 δις. το 2014, ο τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη φυτοπροστασία, την επένδυση σπόρων, βιολογικά σκευάσματα καθώς επίσης λύσεις για τη διαχείριση του νερού, των θρεπτικών συστατικών και της καταπόνησης των φυτών. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της περιλαμβάνει επίσης προϊόντα για το γρασίδι και τα καλλωπιστικά φυτά, για τη δημόσια υγεία και την καταπολέμηση των επιβλαβών οργανισμών.

Ο τομέας Προϊόντων Φυτοπροστασίας της BASF βρίσκεται στην κορυφή της καινοτομίας στηρίζοντας τον αγρότη στη βελτιστοποίηση της γεωργικής παραγωγής, στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της γεωργικής του εκμετάλλευσης και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του διαρκώς αυξανόμενου πληθυσμού της γης.

Σχετικά με τη BASF Ελλάς ΑΒΕΕ

Η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ είναι η θυγατρική εταιρεία της BASF στην Ελλάδα. Προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα και αξιόπιστες λύσεις, η BASF Ελλάς ΑΒΕΕ βοηθάει τους πελάτες της σε κλάδους στρατηγικής σημασίας για τη χώρα, όπως ο αγροτικός και ο βιομηχανικός, να είναι πιο επιτυχημένοι και να ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της κοινωνίας.

Το εύρος των προϊόντων που προσφέρει η BASF στην Ελληνική αγορά περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προϊόντα φυτοπροστασίας και δημόσιας υγείας, πρώτες ύλες και πρόσθετα για τη χρωματοβιομηχανία, τη χαρτοβιομηχανία, τη βιομηχανία κατασκευαστικών υλικών, πλαστικών, φαρμάκων, καλλυντικών, απορρυπαντικών και καθαριστικών καθώς και οργανικά ενδιάμεσα χημικά, χημικά διυλιστηρίων, πρόσθετα καυσίμων και λιπαντικών, αντιψυκτικά αυτοκινήτων, καταλύτες για biodiesel, ανόργανα χημικά, γλυκόλες, κόλλες επιπλοποιίας κ.α. 


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας