FARMA-CHEM
  • Διεύθυνση: Τ.Θ. 1026 - ΒΙ.ΠΕΘ – ΣΙΝΔΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ
  • Τηλέφωνο: +30 2310 569630 – 33
  • FAX: +30 2310 569630 – 33
  • Ιστοσελίδα: www.farmachem.gr
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προφίλ εταιρίας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H FARMA-CHEM SA κατέχει κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά, στο χώρο της εμπορίας και διάθεσης Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων και Εξειδικευμένων Προϊόντων Θρέψης.

Για πάνω από 60 χρόνια καλλιεργούμε τις αξίες μας έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις αλλαγές και τις προκλήσεις της εποχής μας, με οδηγό την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη. Η εταιρεία εδρέυει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή των εγκαταστάσεων της, έχει γίνει σύμφωνα με τις πλέον υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας κατά Seveso I, Seveso II & Seveso II. 

Με ισχυρό εμπορικό δίκτυο, υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις και παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής στάθμης, προσφέρουμε άρτια και ποιοτικά προϊόντα, καθώς επίσης εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του παραγωγού. Επιπλέον, η εταιρεία έχει θέσει τους πλέον αυστηρούς κανόνες ποιοτικού ελέγχου στις προδιαγραφές εισαγωγής α’ υλών και τελικού προϊόντος.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Η FARMA-CHEM SA δραστηριοποιείται:

✔ Στην τυποποίηση και συσκευασία φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

✔ Στο σχεδιασμό, παρασκευή και στην ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων θρέψης.

✔ Στις βιομηχανικές υπηρεσίες.

✔ Στην ανάπτυξη και τυποποίηση προϊόντων για λογαριασμό τρίτων (Φασόν).

✔ Στις διαδικασίες αδειοδότησης (registration) στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.

✔ Στον εξαγωγικό τομέα.

ΟΡΑΜΑ

Να δημιουργούμε ΑΞΙΑ στις καλλιέργειες και τα γεωργικά προϊόντα, προσφέροντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στον παραγωγό. Να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ολοένα και πιο σύνθετες προκλήσεις του αγροτικού τομέα, μέσα από την τεχνογνωσία και τη συνεχή έρευνα. Να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργίας μέσω καινοτόμων προϊόντων.

R & D

Το έργο του τμήματος  Έρευνας & Ανάπτυξης είναι απαραίτητο για να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις της σημερινής αγοράς. Η FARMA-CHEM SA επενδύει διαρκώς στην έρευνα, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις τεχνογνωσίας στους συνεργάτες της. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία μας οργανώνει πολυάριθμα Πειραματικά με  έγκυρα Ερευνητικά Κέντρα αλλά και με συνεργάτες στις τοπικές αγορές. Η επιστημονικά καταρτισμένη ομάδα από έμπειρους γεωτεχνικούς και χημικούς, αναπτύσσει νέες συνθέσεις, προτείνει νέες προηγμένες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου, εφαρμόζει τις τελευταίες τεχνολογίες για τον έλεγχο των προϊόντων και είναι πρωτοπόρος στις δοκιμές του αγρού.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η FARMA-CHEM SA αναβαθμίζοντας τη θέση της στον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό χώρο έχει συνάψει εμπορικές συνεργασίες με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, ενώ στο τομέα της έρευνας νέων προϊόντων και καινοτόμων τεχνολογιών, συνεργάζεται με τους σημαντικότερους ελληνικούς φορείς και με τα πιο έγκυρα ερευνητικά κέντρα.

Η FARMA-CHEM SA επίσης αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της AGRICHEM στην Ελλάδα και τις Βαλκανικές Χώρες. Η AGRICHEM αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας καινοτόμων λιπασμάτων και προϊόντων εξειδικευμένης θρέψης.

 


  • Γιάννουλη Λάρισας
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 2410-669107 & 2410-669108
  • 2410-669109

Όλα τα αγροτικά εφόδια καθηµερινά ενηµερωµένα µ’ ένα κλικ.

Αξιόπιστα κείµενα. Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες.

Ψηφιακά εργαλεία αναγνώρισης και διαχείρισης προβληµάτων.

To blog διαχειρίζεται και ενημερώνει η Farmacon

Μια πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο που παρέχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα.

Δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν οι καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ιστοσελίδα της Farmacon.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας